„Mi-am zis că este foarte frumos”, a declarat Taylor, originară din Phoenix, Arizona, pentru Caters News Agency. „Când ne-am cunoscut prima dată, eram colegă de serviciu cu fiica lui Kern, care era și cea mai bună prietenă a mea. Însă el era căsătorit la acea vreme, iar eu eram într-o relație”, mărturisește ea.

Inițial, Taylor a avut unele rezerve cu privire la o posibilă relație cu tatăl prietenei ei, dar, spune ea, de-a lungul timpului „a trecut peste asta”. Cuplul s-a căsătorit în mai 2017.

M-am căsătorit cu tatăl celei mai bune prieteneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8


„La început, părinții mei au fost oarecum îngrijorați, mama mea a fost supărată că acesta este tatăl prietenei mele, dar nu a fost o surpriză, pentru că știau că eu întotdeauna m-am întâlnit cu bărbați mai în vârstă”, a spus ea. Acum Amanda și familiile lor aprobă căsătoria lor.

Diferența de vârstă dintre cei doi, de 25 de ani, nu trece neobservată de cei din jur. Când au finalizat actele pentru noua lor casă, notarul i-a spus lui Kern: „Fiica ta poate completa acest lucru sau semna aici”.

Dar asta nu pare să o deranjeze pe Taylor, care își aseamănă relația lor cu cea a Catherinei Zeta-Jones cu Michael Douglas, între care e o diferență de vârstă similară.

„Zeta-Jones este brunetă și el are părul cărunt, tot așa, ca noi, dar Kern este mult mai bine decât Michael Douglas”, a spus ea. „Oamenii ne-au spus… că suntem un cuplu foarte care atrage atenția.”

Și în plus, spune ea, atracția dintre ei este mult mai profundă.

„Dar, ne e bine, ne place aceeași muzică și avem amândoi suflete mature. M-am îndrăgostit de el pentru personalitatea lui, lucru care-l face atât de atractiv pentru mine”, a spus ea. „Este amuzant, deschis, amândurora ne place să petrecem și e fermecător.”, a mai spus tânăra soție.

Când vine vorba de viitor, ei au luat în calcul posibilitatea ca el, Kern, să moară primul.

„Ne-am întâlnit cu un avocat de încredere și am vorbit despre testament. Însă este ceva cu care nu trebuie să se confrunte multe femei în jurul vârstei de 20 și este destul de greu”, a spus Taylor.

„Dar cine știe ce se va întâmpla? Nimneni nu știe ce îi aduce ziua de mâine. Chiar eu aș putea trece mâin mâine printr-un accident sau orice altceva.”, s-a mai confesat ea.

Cei doi nu au planuri să aibă copii.

„De ce aș vrea să mă schimb acea parte a vieții lui? Sincer îmi iubesc viața, ne bucurăm de libertatea de a călători și de a ne distra împreună”, a spus ea.

Iar Kern, acum pensionar, spune că oamenii nu ar trebui să-i judece pentru diferența de vârstă.

„Nu este treaba nimănui decât a ta și dacă oamenii vor să judece, la naiba cu ei”, a spus el.

Citește și: Ea are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil

xȘi-a născut propriul nepot la 54 de ani, după ce a purtat 9 luni sarcina fiicei care s-a născut fără uter

xAlexandra e cu 23 de ani mai tânără decât soțul ei italian, motiv pentru care este des criticată de cei din jur