Christie Werts, o femeie de 48 de ani din Ohio, l-a cunoscut acum cinci ani pe soțul ei, Wesley (45 de ani), scrie Daily Mail. Cei doi și-au unit familiile pe care le aveau din căsătoriile anterioare: copiii lui Christie, Megan și Vance, de 21 și 15 ani, și copiii lui Wesley, Austin și Dakota, de 14 și 10 ani. Când fosta soție a lui Wesley și mama celor doi copii ai acestuia, de care bărbatul se despărțise în 2015, a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu dependențele, Christie a luat o decizie uriașă.

O familie mare, o inimă și mai mare

După ce s-a consultat cu soțul ei, femeia a hotărât să-l primească în familie pe Levi, nou-născutul fostei partenere a soțului ei. Christie și Wesley l-au adoptat legal pe Levi, după un drum birocratic lung, și îl cresc ca și cum ar fi copilul lor biologic.

@cjthemom5 Thank you daily mail for sharing our story! #news #uk #trending #internet #tiktok #international #heartwarming #adoptionjourney #storytime #foryou #fyp ♬ original sound - Christie Werts

„Când am auzit despre Levi, fără ezitare am spus că ar trebui să-l luăm noi. Eu am crescut în plasament și, deși cea mai mare parte a experienței a fost una bună, nu am vrut ca el să ajungă la orfelinat. Soțul meu nu vorbea des cu familia biologică a mamei lui Levi, dar băiețelul s-a născut luni, iar mama lui a murit vineri. Locuiam în alt stat la acel moment, așa că ne-am vândut casa din Ohio și ne-am mutat în Texas, pentru a-l putea adopta în mod oficial. Ne-a luat 16 luni întregul proces”, a povestit Christie.

L-a adoptat pe micuț pentru că nu voia să-l știe în orfelinat

O femeie de 48 de ani l-a adoptat pe fiul fostei soții a actualului ei partener de viață. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am știut că-mi iubesc copiii vitregi atât de mult încât am vrut să mă asigur că sunt cu fratele lor din partea mamei. Nu am vrut ca Levi să ajungă în orfelinat”, a mai adăugat femeia. Deși a avut rezervele ei cu privire la ce va simți când îl va vedea pe Levi, momentul în care a dat cu ochii de el a fost revelator pentru Christie. „Mi-a furat inima și am simțit o nevoie intensă de a-l proteja”, a recunoscut ea.

Levi, care acum are aproape doi ani, a fost adoptat oficial în ianuarie 2023. „Deja îl simțeam ca pe fiul nostru, dar în acte era un copil fără nume, fără certificat de naștere. (…) El e grozav, e regele casei. Cu toții suntem foarte apropiați. Acum nu înțelege nimic, dar la un moment dat îi vom povesti că am luptat pentru el. Copiii trăiesc o viață normală acum, fără asistenți sociali, inspecții-doar sporturi și prieteni”, a mai adăugat Christie.

Citește și: Băiatul lui Horia Brenciu a împlinit 8 ani. Mesaje emoționante, poze cu Toma bebeluș și povestea sensibilă a adopției

Citește și: Paula Seling a adoptat o fetiță. A păstrat secretul timp de 6 ani, iar acum o prezintă în toată splendoarea