O tânără mamă, aflată într-o relație în care diferența de vârstă este de 25 de ani, a decis să facă orice pentru că nu vrea să se arate delăsătoare în ceea ce privește aspectul ei, „așa cum fac multe femei”. Leila e căsătorită de un an cu Bruce Griffin, un milionar care-i face toate poftele.

Leila Griffin. Foto: InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soțul milionar îi plătește operațiile estetice

Pentru soțul ei, spune ea, a trecut prin mai multe proceduri cosmetice. Bruce a plătit toate facturile de 61.000 de lire sterline, scrie Mirror. Leila și-a făcut liposucție, abdomnioplastie, implanturi mamare, și-a mărit buzele și posteriorul, toate în doar câteva luni.

Tânăra chiar se laudă că merge să-și refacă buzele ca și cum și-ar schimba lenjeria, devenind o rutină. Soțul ei, care conduce mai multe afaceri, nu are nicio problemă în a-i da banii pentru aceste intervenții. Mai mult, e dispus să-i cumpere orice își dorește.

Leila spune că vrea să arate pe cât de bine posibil pentru soțul ei, „așa cum orice femeie ar trebui”, și că acesta este mulțumit de operațiile ei , întrucât „îi place aspectul fals”.

„Vreau să arăt bine pentru soțul meu”

„Militez pentru chirurgia plastică. Dacă cineva vrea să-și facă ceva, ar trebui pur și simplu să o facă”, a spus tânăra mamă.

„Buzele mari sunt cool. Vreau să arăt cât pot de bine pentru soțul meu, așa cum ar trebui să facă fiecare femeie. Sunt atât de multe femei care sunt delăsătoare. Când i-am spus lui Bruce că vreau să mă operez, el a zis: ‘orice te va face fericită’. Spune că pot să am orice vreau. Și dacă intervențiile ar fi costat 100.000, tot le-aș fi făcut. Merg la el, îi spun: ‘asta e ce vreau’, discutăm despre asta, dar el știe că un refuz nu e o opțiune pentru mine. E corpul meu. Dacă vreau să-mi fac ceva, e decizia mea și el mă susține. Prefer să arăt de plastic, nu natural, pentru că asta îmi place. Lui Bruce îi place aspectul fals, dar nu îmi spune el să mă operez. După intervenții, el m-a îngrijit. După ce m-am recuperat, i-au plăcut rezultatele”, a mai spus Leila.

Citește și: Cum arată Carmen Electra, frumoasa din Baywatch, la 51 de ani: „Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice”

Citește și: Bunica de 65 de ani arată la fel ca nepoata de 21. „Lumea ne confundă”. Ce mănâncă femeia care a oprit timpul în loc, fără a apela la operații estetice