Pe muchia dorinței de Amanda Quick ne-o prezintă pe fosta artistă a trapezului Amalie Vaughn. Femeia s-a mutat la Burning Cove pentru a începe viața de la 0, dar lucrurile nu merg așa cum a sperat. După ce și-a investit întreaga moștenire într-un mic conac, cu intenția de a-l transforma într-o pensiune, află prea târziu că se spune că vila este blestemată și (aproape) nimeni nu dorește să se cazeze acolo. Când primul invitat, Dr. Norman Pickwell, este ucis de robotul invetat de sine însuși în timpul unei demonstrații publice, încep să circule zvonuri că blestemul ar fi real.

Citește și: Plante care stimulează dorința sexuală

Pe muchia dorinței într-un salt mortal

În haosul ce urmează demonstrației eșuate, Amalie observă cum un străin din public dispare în spatele cortinei. Când Matthias Jones reapare, el strecoară o armă într-un buzunar ascuns. Despre Matthias se zvonește că ar avea legături cu lumea interlopă. Se pare că gura lumii are dreptate în privința lui, gândește femeia.

Matthias este, de fapt, un detectiv care este pe urmele unui prototip de dispozitiv de cifrare revoluționar care a dispărut. Bănuiește că Pickwell a furat dispozitivul și a planificat să-l vândă. Dar acum Pickwell este mort și mașina a dispărut. Când investigația lui Matthias îl conduce către Amalie, atracția dintre ei este intensă. Totuși, bărbatul știe că poate fi și periculoasă în condițiile date. Amalie și Matthias trebuie să decidă dacă pot avea încredere unul în celălalt și pasiunea care îi leagă. Iar timpul curge în defavoarea lor.

Citește și: ”Focul din adâncuri” de Amanda Quick, pericol și dragoste la cote înalte