În urmă cu douăzeci de ani, în toiul nopții, patru indivizi aparent fără legătură între ei au reușit jaful secolului și au furat dintr-o bancă o jumătate de milion de dolari. Cei patru au făcut pactul tăcerii, dar oare toți îl vor ține sau unul va trăda?

Citește și: Cuvinte de dragoste, un roman de Sandra Brown

Pactul tăcerii și al morții

Totul a fost atât de bine pus la cale și pare că nimeni nu va putea să-i prindă. Dar, până s-a făcut ziuă, planul lor aparent perfect a eșuat. Unul dintre ei se afla la spital. Unul la închisoare. Unul la morgă. Iar altul pare că a scăpat și a fugit cu toți banii. Cineva a făcut pactul tăcerii și nimeni nu poate să-l descopere.

Misterele trecutului

După 20 de ani, Arden Maxwell, fiica bărbatului care se presupune că a dispărut cu prada după ce și-a ucis complicele, începe o investigație pe cont propriu pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte. Arden nu a acceptat niciodată că ea și sora ei au fost părăsite de tatăl lor iubitor. După nenumărate eșecuri în viața personală și profesională, ea decide să se întoarcă la casa familiei sale de lângă misteriosul lac Caddo. Speră că va obține, în cele din urmă, răspunsuri la numeroasele întrebări care o chinuiesc. Nu știe că doi dintre participanții la jaf îi urmăresc la fiecare mișcare. Nici nu ar putea să suspecteze că un erou de război și un procuror districtual ar putea fi foștii colegi ai tatălui ei.

Citește și: Ce-și dorește inima de Sandra Brown

Pactul tăcerii este rupt

Ledge Burnet, care era un adolescent rebel la momentul jafului, a reușit să evite închisoarea înrolându-se în armată. Acum, s-a întors în oraș pentru a avea grijă de tatăl său bolnav – și pentru a ține cu ochii pe procurorul corupt al districtului. Ledge suspectează că el ar fi fost adevăratul criminal. Deși cei doi sunt nevoiți să tacă din cauza delictului comis împreună, fiecare a petrecut ani de zile așteptând și sperând că celălalt va face un pas greșit fatal. Sosirea fiicei complicelui lor, care poate știe mai multe despre banii care lipsesc decât lasă să se vadă, îi alertează pe amândoi. Ea reaprinde dorința lui Ledge de a expune trădarea, dar și stârnește și o iubire la care nimeni nu se aștepta.

Citește Pactul tăcerii de Sandra Brown, o carte care te va ține cu sufletul la gură. Volumul apare vineri, 20 august, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.