Când viața o pune la pământ cu încă o tragedie, moașa și tânăra văduvă Tess Hartsong pleacă spre Runaway Mountain. Acest mic oraș din munții Tennessee, parcă îi șoptește: ”Dansează cu mine”! Înconjurată de natură, Tess speră să-și depășească durerile și să găsească alinarea de care are nevoie pentru a se vindeca.

În căutarea liniștii

În loc de liniște și pace, întâlnește o pereche ieșită din comun: Ian North, un artist enigmatic în căutarea pasiunii pierdute și Bianca, o tânără de o frumusețe coborâtă parcă din basme, dar un om cu prea multe secrete. Alături de ei, viața lui Tess se complică în mod neașteptat.

Citește și: Bolile se vindecă prin dans. Dansează, ca să-ți fie bine!

Viața se complică

Se trezește cu un bebeluș neajutorat care are nevoie de ea și cu un grup de adolescenți curioși care o hărțuiesc. În plus, trebuie să facă față unui un oraș întreg suspicios cu străinii. Ian North, este un om talentat, dar dificil, cu sufletul torturat de nenumărate îndoieli. El este un om care o face pe Tess să pună la îndoială tot ce a cunoscut până atunci.

”Dansează cu mine” de Susan Elizabeth Philips

Fugind către această nouă viață, Tess se întreabă de s-a întâmplat: S-a pierdut pe ea însăși sau și-a găsit viitorul? Află răspunsul citind ”Dansează cu mine” de Susan Elizabeth Philips.

Cartea apare vineri, 17 septembrie 2021 doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira. Citește Dansează cu mine de Susan Elizabeth Philips pentru a te bucura de o încântătoare poveste de dragoste.

Citește și:

O alegere imposibilă de Susan Elizabeth Philips

”O lady rebelă” de Susan Elizabeth Philips, aristocrata pusă pe șotii

Marea evadare de Susan Elizabeth Phillips