Rămasă văduvă de curând, Melinda Monroe își caută sensul în viață retrâgându-se într-o mică localitate montană.

Virgin River caută asistentă

”Se caută: moașă / asistentă medicală în Virgin River, populație șase sute. Fii persoana care schimbă în bine societatea într-o zonă montană superbă, într-un orășel înconjurat de arbori sequoia și râuri cristaline. Cazare gratuită într-o cabană superbă”. Așa suna anunțul care a făcut-o pe Melinda să caute Noi începuturi în Virgin River.

Citește și: ”Refugiul inimii” de Robyn Carr, dragostea regăsită pe înălțimile muntelui

Decizia care îi va schimba viața

Când Melinda Monroe, rămasă de curând văduvă, vede acest anunț, ea decide repede că orașul montan îndepărtat Virgin River ar putea fi locul perfect pentru a scăpa de durerea ei și pentru a revigora cariera de asistentă medicală pe care o iubește. Dar speranțele ei mari sunt distruse în decurs de o oră de la sosire. Cabana promisă este o ruină. Drumurile sunt impracticabile, iar medicul local este un bătrân ursuz care nu vrea să colaboreze cu ea.

Citește și: ”Viața dorită” de Robyn Carr, o carte despre a doua șansă în viață

Noi începuturi în Virgin River

Dându-și seama că a făcut o greșeală uriașă, Mel decide să părăsească orașul în dimineața următoare. Dar un mic copil abandonat pe veranda din fața casei o face să-și schimbe planurile, cel puțin pentru o vreme. Dar acesta nu ar fi singurul motiv care o face pe Melinda să rămână în micuța localitate californiană. Fostul pușcas marin Jack Sheridan este fascinat de tânăra asistentă, și nici ea nu este insensibilă la farmecele lui. În plus, Jack este hotărât să facă orice pentru a o face să rămână în oraș, chiar să o ajute în lupta cu fantomele trecutului.

Citește Noi începuturi în Virgin River. Cartea apare vineri, 10 septembrie și este lectura cea mai potrivită pentru acest început frumos de toamnă.