Personajul principal din cartea Din nou a mea de J. Kenner este Denise, o tânără de o frumusețe uluitoare, dar a cărei viață nu a fost ușoară. După ce a supraviețuit unei copilării zbuciumate, lui Denise nu-i vine să creadă că poate avea o căsnicie fericită. Ajunge să se mărite cu cel pe care îl consideră sufletul ei pereche și par să fie cuplul perfect.

Denise este încrezătoare chiar și când Mason pleacă într-o misiune secretă, care îl va ține departe de ea mult timp. Ea știe că legătura lor nu se va clătina. Dar nimic nu o pregătește pentru momentul în care Mason apare la ușa ea, fără să-și mai aducă aminte de ea sau de timpul petrecut împreună …

Citește și: Ilinca Vandici, destăinuri din viața personală: ”Sunt conștientă că pot să mă duc din nou la sapă… Mama mi-a spus că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică”

Din nou a mea de J. Kenner

Cu memoria pierdută, bărbatul știe doar ce i-au spus superiorii atunci când operațiunea s-a încheiat: că a fost agent secret, că are informații vitale pentru securitatea națională undeva în capul său și că nimeni nu-i poate da alte informații despre viața lui fără a-i produce un șoc ireparabil. Nu-i mai spun nimic altceva; nici măcar faptul că frumoasa femeie care îi face inima să bată mai repede nu este doar o infirmieră plătită să-l ajute, ci chiar soția sa. Iar ea așteaptă doar momentul în care să-i spună: ”Vreau să fii din nou a mea”.

Dragostea nu piere

Totuși, chiar și Denise trebuie să păstreze secretul, deși ar vrea să se întoarcă la brațele lui Mason. Dar, în ciuda dorinței care arde încă între ei, ea nu-i poate spune cine este – sau că îi poartă copilul. Atunci când ea este răpită, iar el este amenințat să dea informațiile pe care le deține pentru a o elibera, sunt puse la încercare atât legătura lor indestructibilă, cât și noua lor iubire.

Nu vrei să ratezi această poveste sexy plină de suspans din seria ”Stark Security”. Citește Din nou a mea de J. Kenner. Cartea apare vineri, 27 august 2021, în colecția Cărți Romantice a editurii Lira.