Gabriella Masini este o femeie bântuită de trecutul ei, iar cicatricile sufletești nu sunt puține. A trecut de curând printr-o tragedie pe care nu o va uita ușor. Ea crede că poveștile de dragoste fericite sunt pentru alții.

Subjugată până joi de cine nu se aștepta

Angajată la Alliance, o agenție matrimonială pentru cei bogați și puternici, ea face o treabă excelentă. Știe să ”citească” oamenii și face cele mai potrivite propuneri. Totuși, nu reușește să-i găsească pereche unui tânăr miliardar dur și fermecător. Hunter Blackwell are propriile secrete. Când Gabi refuză să fie soția sa temporară, Hunter îi forțează mâna cu o ofertă pe care nu o poate refuza. Dar căsătoria cu un astfel de bărbat nu ar putea dura niciodată … sau oare se înșală?

Pericole iminente

Despre Hunter toată lumea știe că numai contul său bancar este mai mare decât capacitatea sa nemiloasă de a obține orice dorește. O vrea pe Gabi subjugată până joi. În prezent, el are un motiv secret să se însoare, cel puțin pentru o vreme. El crede că senzuala și descurcăreața Gabi se va potrivi perfect cu rolul de soție. Dar când căsătoria lor de conveniență pe termen scurt devine de-a dreptul periculoasă nu doar pentru inimile lor, ci și pentru propriile vieți, Hunter trebuie să decidă până unde să meargă ca să respecte jurământul de a onora și proteja Gabi pentru totdeauna.

Citește Subjugată până joi de Catherine Bybee. Este o lectură de vacanță pasionantă. Cartea apare vineri, 13 august, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Alte cărți din seria Căsătorii neașteptate:

Sedusă până duminică de Catherine Bybee

Singură până sâmbătă de Catherine Bybee, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi

Logodită până vineri de Catherine Bybee, suspans și dragoste

Cucerită până marți de Catherine Bybee

”Măritată până luni” de Catherine Bybee. Dragostea pare să se lase așteptată

Contract de căsătorie de Catherine Bybee. Nici nu se aștepta să se mărite atât de repede