Pe neașteptate, primește o invitație de la prima doamnă Vanessa Merritt pentru o discuție privată. Instinctele de reporter ale lui Barrie sunt trezite instantaneu. În timpul unei întâlniri fugitive, dar încărcată emoțional, Barrie vede că frumoasa soție a președintelui este copleșită de durere după moartea subită a bebelușului ei de doar trei luni.

Interviu în exclusivitatate cu Prima Doamnă

Motivul Vanessei pentru întâlnirea cu Barrie pare să fie acela de a-și împărtăși durerea de la inimă la inimă cu o altă femeie. Ceea ce trece cu vederea Barrie în entuziasmul ei la auzul confidențelor Primei Doamne sunt întrebările pe care ar trebui să le pună: De ce ar suna-o pe ea Vanessa Merritt? Și de ce soția președintelui ar sugera unui reporter necunoscut că bebelușul ei ar fi putut fi ucis? Orbită de posibilitatea de a obține un interviu incendiar în exclusivitate, Barrie este hotărâtă să investigheze moartea copilului președintelui. Dar în curând își dă seama că obținerea povestii ei îi va testa etica și patriotismul. Ar expune ea informații care ar putea răsturna președintele în funcție?

Citește și: Enrique Iglesias într-un interviu în exclusivitate

Pericole la tot pasul

În lupta ei are nevoie de un aliați. Unul ar putea fi Gray Bondurant, un fost asistent prezidențial și erou de război care a lăsat politica de la Washingtonului în favoarea vieții liniștite la o fermă îndepărtată din Wyoming. Și când ambii încep să urmărească șirul de minciuni și de intrigi care duc până la ușa Casei Albe, goana după un interviu în exclusivitate pune cel puțin trei persoane în pericol: prima doamnă, Gray și ea însăși. Iar în joc nu sunt doar viețile lor, ci și viitorul națiunii.

Citește și: Prețul paradisului de Sandra Brown