Harriet, ducesa de Berrow, se simte împovărată de responsabilitățile și de obligațiile impuse de titlul ei nobiliar. Totodată, este disperată să-și găsească un soț, pentru a scăpa de trista văduvie. Ajunge să fie cunoscută sub numele de ”Ducesa nopții”.

Vrea să scape de viața monotonă

De când i-a murit soțul, pentru ea petrecerile nu mai au farmec. Este considerată de toți o femeie plictisitoare, fără niciun viitor. O plictisește și datoria de a conduce ducatul Berrow. Și începe să tânjească după ceva cu totul diferit. Pentru a alunga monotonia, dorește să participe la o petrecere scandaloasă dată de unul dintre prietenii ei, un bal mascat extravagant.

Iată toate titlurile apărute până acum în colecția CĂRȚI ROMANTICE!

”Ducesa nopții” se distrează

Este timpul pentru o schimbare completă a vieții ei. Va arunca straiele cernite de văduvă și va evada … Dar unde? La celebrul petrecăreț și notoriu afemeiat Lord Strange? Dar nici o ducesă nu poate apărea la una dintre petrecerile lui Strange fără a-și risca reputația pentru totdeauna. Așadar, când ducele de Villiers se oferă să o însoțească pe Harriet, ea profită de această șansă, chiar dacă asta înseamnă să se deghizeze în bărbat pentru a putea participa incognito la petrecere.

Citește ”Ducesa nopții” de Eloisa James. Cartea îți va aduce mai multă culoare zilelor ploioase de septembrie. Volumul apare vineri, 24 septembrie, doar în colecția Cărți Romantice a Editurii Lira.

Citește și: Magia unei nopți de Eloisa James