Urmărește cu atenție muntele Lunii din palmele tale. El se află la baza palmelor, sub degetul mic, și este cel mai extins dintre așa numiții ”munți” din chiromanție. Toți ceilalți munți corespund micilor zone în relief de la baza degetelor, doar muntele Lunii este plasat mai jos, sub degetul mic, aproape paralel cu degetul mare.

Ce semnificație are muntele Lunii din palmele tale

În chiromanție, Muntele Lunii din palme este locul unde pot fi văzute călătoriile în străinătate, perspectivele de a găsi un loc de muncă în afara țării și șansele de a te stabili peste hotare.

Totodată, Muntele Lunii arată imaginația, creativitatea și sensibilitatea ta, puterea interioară și curajul de a provoca schimbări majore în viață.

El este strâns legat de marile răscruci ale destinului, de aceea o călătorie pe meleaguri îndepărtate sau plecarea definitivă din țară se poate citi în această zonă a palmei.

Cum interpretezi muntele Lunii legat de călătorii

Dacă Muntele Lunii este bine conturat și bombat, străbătut de linii adânci, atunci perspectivele tale de a pleca în străinătate sunt reale și se pot adeveri oricând te simți pregătită să faci acest pas.

Dacă Linia vieții sau o ramură a acestei linii străbate Muntele Lunii înseamnă că ai șanse foarte mari să te stabilești în străinătate și să trăiești o mare parte din viața ta departe de locurile natale.

Dacă apar linii mai subțiri și verticale de-a lungul acestui munte, atunci vei călători destul de des peste hotare, poate în interes de serviciu sau în vizită la rude.

Liniile bine trasate care străbat Muntele Lunii înseamnă călătorii cu succes, în urma cărora te vei întoarce cu sufetul mai bogat și cu amintiri frumoase.

Liniile întrerupte sunt un semn controversat, care te avertizează să fii precaută când pleci printre străini, să fii întotdeauna pregătită financiar și sufletește să te întorci acasă, dacă întâmpini dificultăți.