CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

 

Dacă ți-e poftă de gogoși într-o seară rece de iarnă, dar nu ai nici timp, nici răbdarea să pregătești aluatul, pregătește aceste pachețele crocante cu banane.

Foile de tortilla pot fi folosite la tot felul de preparate, în special pentru umpluturi sărate, dar pot fi folosite și pentru deserturi. Dacă le prăjești puțin și le pudrezi cu zahăr, au gust de gogoși sau minciunele.

Ingredientele necesare pentru pachețele crocante cu banane

Foi de tortilla proaspete și moi

Banane un pic mai crude

O tabletă de ciocolată cu lapte

Scobitori

Ulei pentru prăjit

Se pregătesc în câteva minute

Împachetează bananele și bucățelele de ciocolată în tortilla, așa cum vezi în clipul nostru de mai sus și prăjește-le 2, 3 minute la foc mediu.

Ai grijă că foile sunt subțiri și se ard repede, deci trebuie să le verifici des în cratiță.

Foile de tortilla sunt rezistente și elastice. Dacă ai grijă să nu le rupi când le împachetezi și le prinzi cu scobitori, ele nu se desfac la prăjit și umplutura nu se pierde. În plus, își păstrează forma așa cum le-ai modelat.

Aceste pachețele crocante cu banane sunt rapid de făcut, sunt delicioase și calde și reci, și pot fi făcute oricând cu cei mici. Bananele și ciocolata le fac dulci și cremoase la interior, iar foile de tortilla rămân crocante și a doua zi.

 

 

imagine: Libertatea pentru femei