Unde poți afla păreri despre medici?

Pentru a afla păreri, recenzii și informații de la pacienți despre medici poți verifica forumurile în care există categorii de discuții pe teme medicale, dar unele clinici sau spitale au chiar ele, pe site sau în aplicații opțiunea care le permite pacienților să-și exprime părerea despre personalul medical și chiar să le ofere note sau steluțe acestora.

Unul dintre furnizorii de servicii medicale care a adoptat un astfel de sistem este rețeaua privată Regina Maria. Peste 2.000 de medici au primit aproximativ 600.000 de recenzii, punctajele primite de acestea fiind uimitoare, media fiind de 9,54. Recenziile sunt afișate în timp real pe site, în dreptul fiecărui medic și sunt vizibile pentru oricine.

Conform unui comunicat, din totalul de aproximativ 600.000 de recenzii, 78% sunt peste 9,5 și sunt acordate unui număr de aproximativ 1.400 de medici din cei peste 2.000 recenzați, iar majoritatea pacienților au folosit aplicația pentru a ”nota” personalul medical.

Printre site-urile dedicate, unde poți afla informații despre doctori, dar și clinici din România sau din străinătate este platforma vreauundoctor.ro.

Un alt site, care printre altele oferă și articole cu informații medicale documentate, este sfatulmedicului.ro, iar printre cele mai cunoscute platforme, este chiar softpedia.com, unde se găsesc secțiuni vaste cu întrebări, informații și păreri despre medici și serviciile medicale.

Iar dacă vrei să afli detalii despre o boală sau o afecțiune, care sunt simptomele, dar și sfaturi în ceea ce privește tratamentul, poți consulta Dictionarul Medical.