Ana Barbara Ferreira din Sao Paulo a povestit că una dintre elevele ei era foarte supărată după ce un coleg a râs de ea și i-a spus că părul ei este foarte „urât”. „Ieri, o elevă mi-a zis că un băiețel a zis de părul ei că est urât. În acel moment, singurul lucru pe care am putut să-l fac ca să o liniștesc i-am spus că este minunată și că nu ar trebui să-i pese de ce zic alții”, a povestit pe Facebook profesoara, într-o postare care a devenit virală.

Mai mult, pentru a-și arăta și mai mult suportul pentru copilă, a doua zi Ana a venit la școală cu părul prins în două codițe așa cum îl avea eleva sa, iar micuța a fost uimită de apariția profesoarei. „Când m-a văzut, a alergat spre mine, m-a luat în brațe și mi-a spus că sunt frumoasă. I-am răspuns: Astăzi sunt la fel de frumoasă ca tine”, a mai scris brazilianca.

Aceasta a postat și o imagine cu ea și eleva sa. Ele s-au fotografiat zâmbind la cameră, având amândouă aceeași coafură.

Postarea profesoarei s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare, fiind share-uită de peste 30.000 de mii de ori și primind sute de mii de like-uri.

Citește și:Viața bate filmul. O actriță a primit o propunere indecentă de la un miliardar. Ce sumă fabuloasă i-a oferit acesta pentru câteva clipe de amor