Proaspăta mămică, Aberli Spear, a adus-o pe lume pe Judah Grace Spear pe 22.02.2022, exact la ora 2.22 dimineața. Și nu numai că data nașterii ei era plină de cifra doi, dar și nașterea a avut loc în sala de travaliu și naștere nr. 2 a spitalului.

Adevăratul miracolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5



„Astăzi este o zi extra specială „de doi” pentru acest nou-născut și familia ei!”, a postat pe pagina sa de Facebook Centrul Medical Regional Cone Health Alamance din Carolina de Nord.


Mai mult decât atât, oficialii spitalului au anunțat că mama lui Judah este o supraviețuitoare al limfomului Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic care vizează sistemul imunitar al organismului.

Tratamentele pentru cancer pe care le-a primit Spear au făcut ca probabilitatea ca femeia să rămână însărcinată să fie foarte puțin probabilă, a explicat Cone Health în postare.

Tratamentele pentru limfomul Hodgkin includ chimioterapie, radiații sau transplant de celule stem în afecțiuni rare.

„Dar familia a continuat să se roage pentru un bebeluș – iar astăzi rugăciunea lor a primit răspuns!”, au mai spus reprezentanții unității spitalicești. „Numele lui Judah Grace se potrivește perfect cu povestea ei. Judas înseamnă „laudă” – și ea este o binecuvântare pentru familia ei!”

Potrivit revistei PEOPLE, Aberli Spear s-a luptat cu cancerul timp de șase ani, până în 2020, iar proaspăta mamă și fetița sunt amândouă perfect sănătoase.

Timp de săptămâni, utilizatorii rețelelor sociale au fost entuziasmați de data specială de astăzi. Nu numai că este a 22-a zi a celei de-a 2-a luni a anului 2022, dar a picat și într-o zi de marți, care este a doua zi a săptămânii.

Citește și: Și-a născut propriul nepot la 54 de ani, după ce a purtat 9 luni sarcina fiicei care s-a născut fără uter

xLa 27 de ani a renunțat la fotbal, pentru a se căsători cu o multimilionară de 45 de ani: „Mama a început să plângă când a aflat de relația noastră”