Zodia Berbec. Zambila albastră

Cu personalitatea ta puternică, sinceră, deschisă, dar încăpățânată, zambila albastră este floarea cea mai potrivită a zodiei tale. Parfumul ei puternic te ajută să fii mai activă și mai optimistă. Zambila albastră simbolizează sinceritatea, viața senină și curajul!

Zodia Taur. Laleaua albă

Dintre lalele, care sunt atât de potrivite cu zodia Taurului, laleaua albă este cea mai parfumată. Ea are o aromă suavă care amintește de eleganța femeilor din Taur, de nevoia lor de liniște, căldură și echilibru sufletesc. Laleaua albă este floarea care îți aduce dragoste și noroc.

Zodia Gemeni. Toporașii

toporași viola odorata

Deosebit de parfumați, rezistenți și veseli, toporașii sunt florile iubite ale primăverii, cu un parfum unic, inconfundabil. Tenacitatea lor și capacitatea de a se înmulți foarte ușor în grădină, precum și parfumul lor puternic se potrivește cu personalitatea Gemenilor care sunt activi, veseli, sociabili și optimiști.  

Zodia Rac. Bujorul roz

secretele bujorilor

Bujorul roz parfumat, romantic și sensibil este floarea cea mai potrivită pentru zodia Racului. Bujorul roz simbolizează emoțiile, iubirea, dăruirea și generozitatea. El are un parfum suav care vorbește despre sensibilitatea femeii din Rac, foarte atașată de familia și de copiii ei.

Zodia Leu. Crinul imperial

cum ingrijesti crinii de grădină

Cine nu iubește parfumul crinului alb imperial! Parfumul lui vorbește despre curaj, dârzenie, impetuozitate și succes. Este parfumul regilor și al zeilor, spun legendele vechi. Și se potrivește foarte bine cu personalitatea puternică a femeii din zodia Leu, mereu activă, întreprinzătoare și apreciată.

Zodia Fecioară. Lăcrămioarele

Micuțe, fragile, ascunse printre frunzele mari, așa cum Fecioara își ascunde adevăratele calități cu modestie, lăcrămioarele sunt foarte iubite pentru parfumul lor distins. Se potrivesc de minune cu femeile din zodia Fecioarei care își dezvăluie frumusețea abia când le cunoști mai bine.

Zodia Balanță. Freziile

Puține flori concurează cu freziile când vine vorba despre aroma lor delicată, suavă și elegantă. Parfumul de frezii este deosebit de îndrăgit și se potrivește cu personalitatea blândă, răbdătoare și calmă a femeilor din Balanță. Freziile îți vor purta noroc mereu în viață!

Zodia Scorpion. Trandafirul

ce flori plantezi lângă trandafiri

Trandafirii ne încântă cu parfumul lor cu nuanțe atât de diferite de la un soi la altul. Culorile și aromele trandafirilor pot fi atât de diferite, dar au un singur lucru în comun: ghimpii. La fel și femeile din Scorpion care sunt atât de atrăgătoare, dar ascund mereu ceva de care trebuie să te ferești.

Zodia Săgetător. Caprifoiul

Parfumul caprifoiului îmbate serile de vară și amintește de iubiri ascunse, dorințe neîmplinite și doruri profunde. Caprifoiul se potrivește de minune cu femeia Săgetător care va căuta mereu dragostea și pasiunea în calea ei, cu ochii spre orizontul plin de promisiuni.

Zodia Capricorn. Regina nopții

Personalitatea și frumusețea interioară a femeii din Capricorn se dezvăluie greu. Ea are nevoie de multă dragoste și răbdare pentru a se înflori, așa cum regina nopții are nevoie de răcoarea mângâietoare a serilor pentru a-și deschide corolele puternic parfumate. Regina nopții îi va purta mereu noroc femeii din Capricorn și o va ajuta să fie iubită.

Zodia Vărsător. Lavanda

lavanda în grădină

Parfumul de levănțică este tonic și revitalizant, așa cum este și personalitatea femeilor din Vărsător. Mereu vesele și deschise, gata să încerce noi aventuri și să plece la drum, nativele acestei zodii se simt excelent înconjurate de parfumul puternic de lavandă.

Zodia Pești. Iasomia

Cu parfumul ei dulce și proaspăt, cu note de citrice și flori de primăvară, iasomia îndeamnă la contemplare, visare și iubire. Este floarea purității, a visurilor, a dragostei de mamă și a iubirilor platonice. Parfumul ei se potrivește cu personalitatea femeilor din Pești care cred în idile romantice, în idealuri greu de atins și în armonia deplină a vieții.