Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie  – zodia Berbec

Te bucuri de o săptămână prielnică, iei decizii foarte bune pentru viitorul apropiat și primești vești bune. Este posibil să primești acum acordul unor persoane importante sau sprijinul lor financiar pentru a demara planuri complexe. Va fi o perioadă norocoasă, vei fi plină de energie și pusă pe fapte mari. Iar Venus te ajută să îți echilibrezi programul de lucru și proiectele personale.

Horoscop săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Taur

Îți merge bine, vin bani sau recuperezi o datorie de la un prieten pe care l-ai ajutat. Și membrii familiei vin acasă cu o sumă mai mare de bani, fie din comisioane sau din mici afaceri care se derulează acum fără nicio piedică. Este momentul să faci noi economii sau să folosești banii doar pentru lucruri solide, care contează pe viitor. Evită cumpărăturile făcute doar dintr-un capriciu.

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Gemeni

Îți merge bine și începi să lucrezi la planuri mai dificile, pentru care primești susținerea unor persoane influente. Mercur, patronul zodiei tale, ajunge în Săgetător, unde favorizează acțiunile și planurile mai complicate. Este o perioadă bună să cauți acum de lucru, să trimiți cv-uri și scrisori de recomandare la companii mari, unde experiența ta de lucru va fi apreciată.

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Rac

Aşteaptă ziua de 8 noiembrie, dacă trebuie să iei o decizie importantă sau dacă trebuie să te întâlneşti cu cineva. Vei fi chiar norocoasă în această zi, dar nu juca la ruletă. Norocul va veni doar dacă eşti foarte atentă la alegerile pe care le faci. În plan financiar, te vei descurca mai greu, de aceea ar fi bine să nu îţi faci planuri prea mari pentru viitor. Duminică vin musafiri neanunţaţi.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Leu

Aştepţi cu nerăbdare un eveniment interesant, dar se pare că va fi amânat. Poţi profita de ocazie să te mai ocupi şi de altceva, de treburile lăsate neterminate săptămâna trecută. Ascultă cu mare atenţie sfaturile părinţilor, deoarece vei trece printr-o situaţie dificilă spre sfârşitul săptămânii, dacă nu le acorzi atenţie. Vineri eşti nevoită să faci cheltuieli neprevăzute.     

Horoscop săptămânii 6 – 12 noiembrie – zodia Fecioară

Ai toate motivele să te bucuri de ceea ce ai realizat și să încerci să faci mai mult. Venus, planeta norocului, are o influenţă pozitivă asupra zodiei tale, iar Marte pare să fie mai generos cu banii. Venus te va ajuta să îţi faci un bun renume printre colegi. Se pare că te vei confrunta curând cu o situaţie în care vor avea nevoie de sfaturile tale şi vei reuşi să îi împaci pe toţi. De joi, vei avea mai mulţi bani de cheltuit.

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Balanță

Stabileşte chiar de la începutul săptămânii întâlnirile mai puţin plăcute, să scapi de o grijă. Jupiter avertizează să mergi săptămâna aceasta la medic, chiar dacă ştii că nu ai nicio problemă de sănătate. Un control medical de rutină este bine venit, mai ales dacă nu ai mai repetat analizele de câţiva ani. La sfârşitul săptămânii, apare un nou prieten în viaţa ta, cu o influenţă puternică pe viitor.

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Scorpion

Începe o perioadă în care apar probleme neaşteptate legate de casă. Eşti nevoită să repari anumite lucruri sau să renovezio cameră, dacă te inundă vecinii sau descoperi mucegi ascuns prin colțuri. Pregăteşte o sumă consistentă de bani sau amână reparaţiile până când găseşti o soluţie mai ieftină. La serviciu, mare atenţie la accidentele de muncă și la documentele care se pot pierde.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Săgetător

Încearcă să îţi faci noi relaţii în domeniul tău de lucru sau în domeniile care te interesează în mod special. Va fi o săptămână obositoare, în care vei avea foarte mult de lucru, dar vei rezolva cele mai importante treburi numai cu ajutor din afara cercului tău de prieteni. La sfârşitul săptămânii, trebuie să găseşti şi ceva de făcut care să îţi placă, să nu te simţi copleşită de muncă.

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Capricorn

Vei fi mai norocoasă în privinţa câştigurilor, care nu vor veni de la locul de muncă, ci din cu totul alte surse. Câtă vreme ai mai mulţi bani decât te aşteptai, cumpără ceea ce îţi doreşti de mult timp sau plăteşte taxele neachitate. Luna viitoare nu vei mai reuşi să strângi banii de care te bucuri în noiembrie. Singura zi mai puţin bună a săptămânii va fi ziua de marți. 

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Vărsător

Vei pierde controlul asupra unei situaţii de care erai sigură că se va desfăşura aşa cum ai prevăzut. Ai grijă la toate detaliile, nu doar la muncă, ci şi acasă sau în relaţia cu funcţionarii statului. Ai grijă ce semnezi, ce bani dai sau primeşti şi ce datorii se pot acumula pe numele tău. Dacă ai avut anumite probleme de sănătate în ultima vreme, Venus te va ajuta să te însănătoşeşti repede.  

Horoscop săptămânal 6 – 12 noiembrie – zodia Pești

Te aşteaptă schimbări la locul de muncă, mai profunde decât o simplă renovare a birourilor sau o simplă schimbare de decor. A venit timpul să profiţi şi să ceri un spaţiu mai potrivit cu funcţia ta. Dacă nu ai nimic de câştigat, ar fi bine să îţi cauţi un alt loc de muncă şi să îţi întrebi prietenii ce oferte au mai apărut pe piaţă. După data de 10 noiembrie, este timpul şi pentru schimbări personale.