Horoscopul ultimilor zile din acest an este noroc pentru trei zodii care, poate, nu au reușit să-și realizeze toate obiectivele pe 2023. Dar vin zile excelente pentru ele, se vor bucura de o conjunctură astrală deosebită și vor avea norocul să își vadă cu ochii visuri pentru care au căutat tot timpul soluții concrete și practice.

Zodia Gemeni, șanse pentru o mică afacere

Gemenii sunt întreprinzători, creativi și plini de idei. Tot timpul caută soluții pentru planurile lor și sunt mereu în mișcare. Iar la finalul acestui an, astrele vor fi de partea lor, mai ales dacă au simțit că au bătut pasul pe loc până acum. În luna decembrie se pot mobiliza, pot face un pas înainte și cu un mic efort vor avea șansa să deschidă o afacere care se va dezvolta încet, dar sigur.

Mercur, astrul protector al Gemenilor, intră în Capricorn de la 1 decembrie, iar Luna plină va ajunge în zodia lor pe data de 27 noiembrie. Așadar, ultimele zile de noiembrie și prima decadă din decembrie va fi perioada propice pentru inițiative, colaborări și contracte în urma cărora se poate dezvolta o afacere de viitor.

Zodia Scorpion, șanse pentru dragoste

O iubire implinită, pasională și durabilă este marele vis al Scorpionilor, dar puțini dintre ei reușesc să îl împlinească. În iarna acestui an, poate chiar de Sărbători, apar șanse mari pentru nativii care caută dragostea! Astrele arată că cei care sunt deschiși, cei care vor să încerce dinnou și să își schimbe viața vor fi favorizați de Venus și de Luna plină.

În luna decembrie, Venus traversează zodia Scorpionului și le oferă nativilor singuri cele mai bune șanse să cunoască pe cineva de care se vor îndrăgosti de la prima vedere. Poate fi vorba de un coleg de serviciu, de o persoană întâlnită la o petrecere, într-o excursie, la un eveniment social. Iar Luna plină din Rac, din data de 26 decembrie va întări legătura firavă care se poate înfiripa încă de la începutul lunii decembrie.

Zodia Pești, un vis legat de călătorii

Nativii Pești, oricât de legați ar fi de casă și de familie, adoră să călătorească. Iar la finalul acestui an, zodia Pești va fi printre cele trei zodii care își vor împlini un mare vis, care le poate schimba viitorul. Nativii cei mai îndrăzneți, cei care au adunat deja bani și visează la locuri exotice, trebuie să călătorească acum spre destinații la care doar visau: Hawai, Bora-Bora sau chiar Sidney. Nu trebuie să mai amâne plecarea, dacă sunt deja pregătiți pentru acest pas.

O călătorie spre locuri de vis le poate schimba viața. Se vor întoarce cu o altă viziune asupra viitorului lor sau, poate, nu se vor mai întoarce. Nativii care nu lasă nimic acasă, cei care au mintea deschisă și nu sunt ancorați de situația lor din țară se pot gândi la o plecare definitivă.

foto: Pexels/ Jackson David