Cine îi cunoaște mai bine știe că bărbații Scorpion sunt puțin mai dificili, introvertiți și misterioși. Ei pot avea multe calități, sunt foarte inteligenți, au un spirit pătrunzător, sunt corecți și destul de direcți. Dar nu vorbesc ușor cu cei din jur, nu își deschid sufletul aproape niciodată și nu fac compromisuri.

Iată câteva defecte care se observă mai greu la bărbații Scorpion și care pot afecta relația de cuplu sau căsnicia.

Se atașează prea mult de lucruri

Bărbații Scorpion sunt foarte atenți cu proprietățile lor, cu obiectele lor de valoare, cu investițiile materiale și cu bugetul lor. Nu se poate spune că sunt zgârciți, dar nu împart nimic cu nimeni.

Dacă au o situație materială bună și lucruri de valoare, au grijă să le păstreze doar pentru ei. De cele mai multe ori, își cumpără doar pentru ei lucruri deosebite, gadget-uri, aparatură utilă, ceasuri, telefoane, și uită de partenerele lor cărora, cu greu, le fac daruri numai de ziua lor.

Comunică foarte greu sau mai deloc

Scorpionii sunt tăcuți din fire și cu greu obții de la ei informații despre viața lor sau despre meseria lor, despre realizările sau eșecurile lor. Nici măcar nu se laudă când obțin ceva deosebit sau când își cumpără ceva foarte scump.

Dar firea lor tăcută le poate aduce probleme în căsnicie, deoarece nici în casă, cu partenerele lor nu vorbesc prea mult. De cele mai multe ori trebuie să ghicești ce au făcut, ce vor sau ce planuri își propun.

Iar, dacă încerci să îi tragi de limbă, s-ar putea să te lovești de un zid impenetrabil. Tocmai atunci devin mai ascunși și mai tăcuți.

Bărbații Scorpion au o fire bănuitoare

Mare atenție cu Scorpionii geloși! Ei au o fire bănuitoare și tot timpul exagerează, verificând fiecare detaliu fără importanță. Iar când încep să pună întrebări fără sens, când devin cicălitori și îți verifică tot timpul programul și activitățile, trebuie să pui punct acestui comportament.

Firea lor bănuitoare îi face foarte greu de tolerat, naște discuții neplăcute în relația de cuplu și poate duce, în cazurile extreme, chiar la despărțire. Dar așa sunt bărbații Scorpion, până și cei mai inteligenți și deschiși dintre ei sunt un pic geloși și bănuitori, chiar dacă nu au absolut niciun motiv să bănuiască ceva rău.