Se spune despre nativii Cerbi că sunt comunicativi, schimbători și iuți, ceea ce caracterizează de minune zodia Gemeni. Zodia Cerbului cuprinde intervalul 21 mai – 21 iunie în Zodiacul Animalelor și este cel mai bun corespondent al zodiei Gemenilor.

O fire optimistă

Nativul Cerb este o sursă de veselie şi de inspiraţie pentru prietenii apropiaţi. Cerbul este foarte optimist, nu îi place niciodată să se uite la jumătatea goală a paharului.

Dacă se bucură de stabilitate financiară, este tot ce îi trebuie pentru a fi mulţumit şi pentru a se gândi la alte proiecte de viitor.

În schimb, dacă banii îi lipsesc, este depresiv, temător, îşi pierde încrederea în sine şi nici cu prietenii nu mai este în stare să se poarte deschis.

Amator de drumeții

Cerbul reuşeşte să se descurce mulţumitor în viaţă. Este atras de confort şi lux, dar nu face din acestea un scop în sine. Este mult mai fericit dacă reuşeşte să se distreze şi să călătorească mult.

Pune mare preţ pe modul în care arată şi este foarte atent la impresia pe care o face celorlalţi. Imaginea lui publică este foarte importantă, este bine studiată și îl ajută adesea în carieră, în afaceri sau în relațiile pe care și le face peste tot pe unde merge.

Surprinzător de serios în dragoste

Cât timp nu este angajat într-o relaţie serioasă, nativul Cerb este un cuceritor. Îi place să flirteze, să se joace cu zâmbetele şi cuvintele de dragoste, deşi le spune de la bun început partenerilor lui că nu are de gând să meargă prea departe.

Dar, când iubeşte cu adevărat, atitudinea lui este de nerecunoscut. Devine serios, îşi ascunde sentimentele şi aşteaptă ca celălalt să îi demonstreze dragostea. Este foarte sincer când iubeşte şi nu se va căsători niciodată dacă nu crede cu toată fiinţa sa în viitorul acelei relaţii.

Atrage atenţia

Nativii Cerb sunt mari amatori de distracţii şi vorbesc mul, la fel ca și nativii din zodia Gemeni. În tinereţe, sunt mândri de ei, mai ales dacă sunt înzestraţi şi cu trăsături frumoase.

Sunt destul de inteligenţi să se descurce în orice situaţie şi în orice domeniu, dar, în general, se feresc de ştiinţele exacte. Lor le place arta, teatrul, cinematografia, le place să fie în atenţia oamenilor prin ceea ce realizează.

Când dau de greu, nu refuză ajutorul prietenilor, ba chiar simt nevoia să se confeseze şi să lase pe umerii altora gândurile negre care îi apasă.

În vremurile bune: Când totul le merge de minune, Cerbii sunt plini de energie şi emană bucurie, fiind o sursă de inspiraţie şi idei creative pentru prietenii lor. 

În vremurile grele: Cerbii pot deveni capricioşi şi pretenţioşi când se confruntă cu anumite probleme şi nu mai poţi avea încredere în ei dacă sunt dezamăgiţi şi supăraţi.