Se apropie echinocțiul de toamnă, va începe curând zodia Balanței, iar schimbările majore pe care le aduc astrele vor fi în favoarea unor zodii norocoase.

Echinocțiul de toamnă 2023 va avea loc sâmbătă, pe 23 septembrie, la ora 9:50. Acesta este momentul în care Soarele intră în Balanță și începe toamna astronomică și totodată toamna astrologică, deoarece Balanța este prima zodie a toamnei.

Odată cu echinocțiul, Balanța echilibrează orele de lumină și de întuneric, ziua devine mai scurtă, noaptea mai lungă și mai rece. Temperaturile de vară se potolesc, lumina soarelui devine mai blândă și întreaga natură începe se își conserve energia pentru sezonul rece.

În fiecare an, conjunctura astrologică din preajma echinocțiului de toamnă aduce și schimbări majore pentru câteva zodii.

Zodia Berbec, oportunități noi pentru investiții

Berbecul este zodia care resimte din plin, alături de Balanță, schimbările vremii și tranzitul Soarelui din Fecioară în zodia Balanței. Pe roata zodiacului, Berbecul se află la polul opus față de Balanță, iar influența acestei zodii va aduce o perioadă de echilibru, realizări și succese nativilor Berbeci.

În plus, imediat după echinocțiul de toamnă care este pe data de 23 septembrie, Luna plină va ajunge în Berbec pe data de 29 septembrie. Zilele cuprinse între echinocțiu și faza de Lună plină vor fi zile excelente și norocoase pentru Berbeci. Aceștia vor avea parte acum de bani, de succes în plan material, de recompense și câștiguri pe care le pot investi în proiectele personale. Este o perioadă în care Berbecii trebuie să se concentreze asupra proiectelor personale, deoarece vor avea șansa să le finalizeze cu bine.

Zodia Balanței, vești bune de sănătate

Odată cu echinocțiul de toamnă, Soarele intră în Balanță și energia lui devine mult mai echilibrată și binefăcătoare. Pentru nativii Balanțe, primele zile din zodia lor sunt marcate de echilibru emoțional, psihic și fizic. Acum, energia astrelor este binefăcătoare și sunt șanse mari ca suferințele sau bolile de care suferă să fie mult mai ușor de vindecat.

Nativii Balanțe vor avea o perioadă benefică în ultima decadă a lunii septembrie. Ar trebui să meargă la un control de rutină, să refacă analizele anuale, să caute alt medic specialist și tratamente mai bune pentru suferințele lor. Șansele de ameliorare și de vindecare sunt cele mai mari în această perioadă!

Zodia Fecioarei, norocoasă cu Mercur

Nativii Fecioare au întâmpinat tot felul de obstacole și amânări în ultima perioadă, din cauza retrogradării lui Mercur. Dar, din data de 15 septembrie Mercur a revenit la mersul lui direct în zodia Fecioarei, unde va mai rămâne până pe data de 4 octombrie. În această perioadă, în care echinocțiul vine să echilibreze lucrurile și să aducă vești bune, Fecioarele vor avea multe de câștigat.

Va fi o perioadă prielnică în plan profesional și financiar. Mulți nativi din Fecioară vor finaliza lucrări bine plătite, vor primi bani în urma unor colaborări și recompense. Iar cei mai norocoși vor avea șansa să avanseze în carieră și să preia un post de conducere. Fecioarele trebuie să profite de orice oportunitate pentru că se bucură de o perioadă excelentă între 23 septembrie și 4 octombrie.