Multe femei tinere care își doresc copii se gândesc și la zodia pe care o vor avea bebelușii lor. Ca atare, există și un top cu zodii dorite de mame, considerate cele mai bune, cele mai norocoase în viață, mai frumoase, mai inteligente sau mai descurcărețe. Iată ce spune un studiu realizat printre femeile din New York, unde una din cinci tinere se gândește și la zodia copilului, atunci când își propune să rămână însărcinată.

Zodii dorite de mame. Cele mai bune zodii pentru bebeluși

Așa cum multe femei își doresc să aducă pe lume copii primăvara sau vara, când este atât de plăcut afară pentru plimbări, iar bebelușii se dezvoltă mai bine, așa multe femei își doresc anumite zodii pentru copiii lor. Iată și topul realizat printre tinerele din New York, din care peste jumătate consideră zodiile un bun indiciu pentru personalitatea și temperamentul copiilor.

Zodia Taur – pe primul loc

63% dintre viitoarele mame au răspuns că își doresc să aducă pe lume copii din zodia Taurului. Poate pentru că Taurii sunt considerați oameni norocoși. Se mai spune despre Tauri, care sunt guvernați de Venus, că sunt oameni frumoși, inteligenți, descurcăreți și foarte așezați.

Zodia Leu – locul II

Multe viitoare mame, aproximativ 58% dintre cele care au răspuns sondajului de mai sus, au ales zodia Leu. Ele consideră că bebelușii născuți în semnului Leului sunt cei mai norocoși în viață, protejați de soartă, foarte inteligenți, capabili de realizări mari și de cariere excepționale.

Zodia Balanței – locul III

Balanța intră și ea în top zodii dorite de mame pentru bebelușii lor. Viitoarele mame consideră că Balanțele au parte de o viață liniștită, că se descurcă bine în viață, că sunt persoane cu un suflet frumos și deschis, apreciate și iubite de toată lumea.

Zodia Gemeni – locul IV

Nativii Gemeni sunt spirituali, creativi, inteligenți și frumoși. Sunt multe mame care și-ar dori ca bebelușii lor să se nască în zodia Gemeni, să fie comunicativi, deschiși și echilibrați. În plus, se mai spune despre Gemeni că au noroc în viață tocmai atunci când se așteaptă mai puțin.

Zodia Vărsător – locul V

Pentru multe viitoare mame, și zodia Vărsătorului este o zodie excelentă. Se știe că Vărsătorii sunt oamenii viitorului, sunt foarte inteligenți și ingenioși, sunt cu un pas înaintea celorlalți, o au viziune excepțională și un destin aparte. Mulți Vărsători au schimbat soarta lumii și s-au luptat cu normele învechite și tradițiile păguboase.