Cele mai îndrăznețe femei din zodiac vor fi în topul zodiilor curajoase, puternice și perseverente. Au multe calități cu care se pot lăuda și multe dintre ele sunt specifice zodiilor de Foc.

Dar există și alte zodii, cu elemente primordiale diferite care pot fi la fel de îndrăznețe precum femeia Berbec sau femeia Săgetător.

Top 5 cele mai îndrăznețe femei din zodiac

Semnele de Foc precum Berbecul sau Săgetătorul se numără printre cele mai îndrăznețe zodii. Alături de ele, vei descoperi câteva zodii surpriză precum Fecioara, chiar dacă este considerată foarte prudentă, sau Vărsătorul care nu este cel mai bun când vine vorba de inițiative.  

Femeia Berbec: îndrăzneață, dar impulsivă

Se știe cât este de bătăioasă și curajoasă femeia Berbec, oricât de împrăștiată ar părea uneori. În mod cert se numără printre cele mai îndrăznețe femei din zodiac. Are multă încredere în forțele proprii și de aici vine curajul ei și puterea de a începe tot felul de lucruri grele și dificile. Femeia Berbec va îndrăzni întotdeauna să apuce ”taurul de coarne”, cum se zice în popor, pe când alte native ale zodiacului vor avea nevoie de sprijin.

Femeia Fecioară: îndrăzneață, dar calculată

Fecioara se numără în mod cert printre cele mai îndrăznețe femei din zodiac. Este o femeie cu resurse nebănuite, este foarte inteligentă, foarte calculată, știe că se poate baza pe abilitățile ei și de aici vine și îndrăzneala ei. Este o femeie perseverentă, care știe exact ce vrea de la viață și își urmărește scopurile cu tenacitate. Întotdeauna va avea curajul să urce mai sus, să facă mai mult și să muncească din greu pentru visurile ei.   

Femeia Scorpion: îndrăzneață, dar alunecoasă

Nativa din zodia Scorpion este deosebit de îndrăzneață și nu lasă pe nimeni să îi pășească în față. Este o femeie inteligentă, are abilitatea de a vedea multe dedesubturi și de a calcula în avans multe situații din care poate câștiga. Chiar dacă este alunecoasă și misterioasă pentru mulți din jurul ei, ea le va dovedi că este mult mai îndrăzneață decât bărbații care susțin că nu se tem de nimic.

Femeia Săgetător: îndrăzneață, dar haotică

Nativa din Săgetător este mereu optimistă, curajoasă și încrezătoare. De aceea, este una dintre cele mai îndrăznețe femei din zodiac. Oricât de grea ar fi viața, ea știe că posedă o forță interioară extraordinară și se bazează aproape în exclusivitate pe ea însăși. Nativa din Săgetător are mereu tot felul de idei și planuri și nu se lasă până nu le vede transformate în realitate. Este plină de resurse și va îndrăzni întotdeauna mai mult decât ai crede!

Femeia Vărsător: îndrăzneață, dar risipitoare

Vărsătorii sunt oameni îndrăzneți și ingenioși, cu tot felul de idei bune. Iar ei știu că se pot baza pe inteligența și bunul lor simț. Întotdeauna vor lua decizii bune, iar dacă viața le ridică în cale obstacole, sunt suficient de îndrăzneți pentru a găsi o cale să le dărâme. Femeia Vărsător este deosebit de îndrăzneață, va ieși mereu în față, va fi mereu în centrul atenției atunci când simte că trebuie să își apere drepturile și să lupte pentru visurile ei.