Multe zodii sunt inventive și pasionale atunci când iubesc, dar sunt și zodii care sărută prost, oricât de mult și-ar iubi partenerii și oricât de îndrăgostite ar fi. Sigur că și ele știu cum trebuie să fie un sărut plin de dragoste, dar nu sunt genul care să se dăruiască întru totul.

Ce înseamnă de fapt să nu te pricepi să săruți!

Sărutul este un semn al afecțiunii, al iubirii și al pasiunii. Sărutul trebuie să fie generos, atent, înfocat și să lase în urmă o dorință puternică. Sărutul poate fi definit în multe feluri, mulți dintre noi avem impresia că știm să sărutăm, până când întâlnim pe cineva mai bun. Și atunci ne dăm seama ce este cu adevărat sărutul și câtă dragoste poate transmite.

Iar când întâlnim pe cineva care nu știe să sărute, ne piere orice pasiune. Multe lucruri pot influența negativ un sărut:

  • Graba și intensitatea teatrală
  • O respirație urât mirositoare
  • Superficialitatea
  • Înclinarea capului în direcția opusă partenerului

Când știi să îi răspunzi partenerului, sărutul cel mai frumos este un adevărat dans cu buzele lui. Dar unii dintre noi sunt mai stângaci și nepricepuți. Unii sunt timizi, alții nu se implică prea mult, alții învață greu.

În ceea ce privește zodiile, zodiacul arată că sunt trei zodii care sărută prost și care învață să se dăruiască, doar dacă au parteneri foarte pasionali și răbdători.

Fecioarele – în top zodii care sărută prost

Zodia Fecioară nu se poate lăuda că se numără printre cele mai pasionale și afectuoase zodii. Este un semn de Pământ realist, materialist și bine ancorat în viață. Cu picioarele pe pământ, cum s-ar spune. Îi cam lipsește creativitatea, inclusiv în dragoste.

Nativii Fecioare pot iubi cu multă dăruire, dacă găsesc persoana potrivită. Dar nu sunt nici romantici, nici prea sensibili, nici prea visători. Ei își oferă inima, dar nu își pierd timpul cu dulcegării și nici nu cer prea multe săruturi. Pasiunea lor dispare când planifică totul, inclusiv orele în care au timp să facă dragoste. Iar perfecționismul de care dau dovadă nu le ajută în relațiile intime.

Capricornii – nativii cei mai insensibili

Așa spune zodiacul… Capricornii par să fie cei mai insensibili și nu prea dau atenție momentelor intime și gesturilor pasionale. Ei își iubesc partenerii, le oferă tot ce pot ei mai bun, dar mai puțin răsfăț și pasiune.

Sărutul unui Capricorn este scurt și grăbit, de parcă nu ar avea timp niciodată. El preferă să treacă direct la acțiune și se grăbește de fiecare dată când partenerul sau partenera și-ar dori o seară mai deosebită.

Vărsătorii – cam plictisitori

Semn de Aer, zodia Vărsătorului este poate cea mai superficială când vine vorba de pasiune și relații intime. Sunt grăbiți, sunt aerieni, se gândesc tot timpul la altceva în afară de dorințele și mici plăceri ale partenerilor.

Vărsătorii sunt, poate, cei mai puțin pricepuți în ale iubirii. Ba chiar se numără printre nativii cărora le este greu să spună ”te iubesc!” Nu vor fi niciodată în topul celor mai pasionali nativi ai zodiacului sau în topul celor mai buni amanți. Iar sărutul lor este mai degrabă ceva ca un experiment, și nu o dovadă de pasiune și dăruire.