Zodiacul ne arată că unele zodii sunt capabile de decizii tranșante în dragoste și nu se uită niciodată înapoi, dacă au pierdut pe cineva. Cu atât mai mult dacă partenerii lor au greșit. Aceste trei zodii iau decizii definitive și părăsesc relațiile care nu le mai oferă nici dragoste, nici încredere, nici susținere. Iar plecarea lor este definitivă. Ele nu se mai uită înapoi și nu se mai întorc niciodată la oamenii care le-au dezamăgit, chiar dacă aceștia își recunosc vina și se schimbă spre bine.

Totodată, zodiile care nu se mai întorc niciodată la o fostă iubire sunt zodiile care pleacă primele și care declanșează o despărțire, fără să se gândească prea mult la consecințe! Sunt zodii care sunt mai fericite singure, independente și puternice.

Zodia Leu – decizii ferme în viața personală

Se spune despre persoanele născute în zodia Leului, mai ales despre bărbații Leu, că iau decizii rapide în dragoste și că nu fac niciun compromis. Nativul Leu nu se mai uită niciodată înapoi, cu atât mai mult dacă persoana iubită a greșit. Nu va ierta niciodată infidelitatea, oricât de îndrăgostit ar fi. Iubirea lui se transformă în ură și dispreț.

Leul nu știe ce înseamnă să faci compromisuri în dragoste și este convins că o iubire nouă așteaptă mereu după colț! El așteaptă întotdeauna ca partenera sau partenerul de viață să îi dăruiască totul și să îl accepte cu bune și cu rele. Ba chiar se consideră o partidă excelentă, iar dacă nu este apreciat așa cum își dorește, nu se mai uită niciodată în urmă!

Zodia Scorpion – orgoliu mult prea mare

Nativii Scorpioni sunt independenți și se descurcă de minune și singuri! Ei nu au nevoie de nimeni, pentru că oricum iau toate deciziile singuri. Dacă iubești un Scorpion, trebuie să îl accepți așa cum este și să îi oferi susținerea ta doar atât cât are el nevoie. Dacă te iubește și el la rândul lui, va fi un partener fidel pe viață. Flirturile și aventurile nu sunt atractive pentru un Scorpion serios și hotărât.

Dar, dacă este nepăsător în dragoste, Scorpionul lasă iubirea în urmă pentru totdeauna. Dacă a fost înșelat, nu va ierta niciodată persoana care și-a bătut joc de sentimentele lui și nu va accepta nicio formă de împăcare. Iar dacă a încetat să mai iubească pe cineva, nu se uită niciodată înapoi, nu se va întoarce niciodată, cu orice risc. Scorpionul poate trăi singur până la sfârșitul vieții fără regrete!

Zodia Vărsător – întotdeauna apare ceva nou

Zodiacul arată că Vărsătorii nu vor fi niciodată în topul celor mai afectuoși, fideli și serioși parteneri de cuplu. Pentru ei, dragostea este o altă poveste de viață și cu cât viața lor este presărată cu mai multe povești, cu atât este mai colorată și interesantă.

Nativul Vărsător nu este nici mândru, nici pretențios, nici sever în dragoste. Dar sentimentele lui sunt destul de superficiale. El nu se va întoarce niciodată la o fostă iubire pentru că nu mai are nimic nou de descoperit. Pe Vărsător îl atrag oamenii interesanți, relațiile noi, personalitățile puternice. Cum spune o vorbă veche, ”ciorba reîncălzită nu mai are același gust!”