Cele mai risipitoare zodii dau banii pe tot felul de experiențe, călătorii și distracții, mai puțin pe obiecte. Nu vei vedea în casa lor produse scumpe, în schimb îți vor povesti unde s-au distrat, pe unde au călătorit sau ce experiențe inedite au pregătit pentru copiii lor.

Nu reușesc să facă aproape niciodată economii, doar dacă au parteneri de viață cumpătați și calculați care le țin în frâu. Tu ce fel de fire ești: risipitoare sau strângătoare? Află ce spune zodiacul.

Vărsătorul, în top 3 cele mai risipitoare zodii

Cine cunoaște bine un nativ din Vărsător știe deja cu câtă lejeritate cheltuie banii. Cei mai mulți nativi din această zodie de Aer sunt foarte inteligenți și reușesc să facă afaceri bune, să se angajeze pe posturi bine plătite și câștigă satisfăcător. Dar cheltuie foarte mult! Cu cât câștigă mai mult, cu atât risipesc banii cu lejeritate.

Vărsătorii sunt tentați în primul rând de orice lucru nou, de experiențe inedite și distracții pe care nu și le permite oricine. El va avea cel mai nou model de telefon, cel mai scump joc pe calculator, cele mai interesante vacanțe în locuri inedite și va dărui familiei sau prietenilor tot felul de cadouri și distracții interesante fără să se uite la bani.

Peștii, cheltuitori și visători

Nativii Pești își folosesc toate veniturile pentru a-și împlini tot felul de dorințe și visuri de moment. Nu se gândesc prea mult la viitor. Niciodată nu vor strânge bani pentru pensie sau pentru o problemă de sănătate. Când sunt la strâmtoare, se împrumută pe unde pot, rezolvă problema și toacă bani în continuare.

Nativii Pești sunt mari amatori de distracții de tot felul. Unii dintre ei sunt tentați de jocuri de noroc și aici își îngroapă toți banii. Se știe că este considerată zodia cu cele mai multe vicii. În plus, orice idee fantezistă îi atrage și îi convinge să mai scoată niște bani din buzunar. Mulți dintre ei abia se descurcă de la un salariu la altul sau împrumută tot timpul sume mici de bani pentru a-și acoperi nevoile de bază.

Săgetătorul, zodia întâmplării

Nativii acestei zodii de Foc nu organizează nimic, nu adună bani, nu își fac planuri. Tot ceea ce contează este clipa prezentă, experiențele intense, pasiunile lor și plăcerile de moment. Iar pentru acestea sunt în stare să cheltuie foarte mulți bani. De câte ori auzi un Săgetător că are nevoie de bani înseamnă că vrea să călătorească în Patagonia sau să urmeze cursuri de parașutism. Visurile lor nu sunt deloc unele obișnuite.

Nativii zodiei sunt, însă, foarte descurcăreți. Cei mai mulți dintre ei sunt conștienți că trebuie să câștige bani pentru a-și urma pasiunile și se implică în tot felul de afaceri și combinații din care speră să scoată profit. Uneori pierd mult, dar și câștigă bine! Totul este la întâmplare în viața lor și totul ține de noroc!