Numărul 9 domină ziua în care Luna nouă din Fecioară marchează o etapă nouă și dinamică în viața zodiilor. După mulți ani, Luna nouă se petrece în data de nouă a noua și foarte aproape de momentul de echilibru al zodiacului, când lumina va fi egală cu întunericul, iar ceea ce am lăsat în urmă va echilibra ceea ce vom construi pe viitor.

Influențe numerologice

Numărul 9 reprezintă idealurile, visurile, șansele, dorințele împlinite care aduc un plus de vitalitate și încredere. Totodată, 9 simbolizează încheierea unui ciclu și pregătirea unei noi etape, ceea ce se îmbină perfect cu energia pe care o aduce Luna nouă din Fecioară.

Din data de 9 septembrie, zodiile cel mai puternic influențate de acest moment astral vor avea șansa să depășească greșelile din trecut, să repare ceea ce au distrus și să o ia de la capăt. Influența lui va aduce multă creativitate și putere de muncă, fiind un moment benefic pentru toți cei care își caută o carieră potrivită. În următoarele 5 zile, după data de 9 septembrie, energia Lunii noi va fi de bun augur în carieră și în relațiile de dragoste. Dar iată și zodiile cele mai puternic influențate de această energie.

Zodia Gemeni și planurile lor de viitor

Nativii Gemeni se vor simți vulnerabili în zilele marcate din plin de energia adusă de Luna nouă din Fecioară. Vor fi obligați să își analizeze mai bine planurile de viitor și să scape de influența nedorită a unor persoane care încearcă să profite de generozitatea lor. Gemenii singuri, în mod special, vor descoperi ce anume așteaptă de la viață și vor știi unde să caute dragostea!

Zodia Leu și greșelile din trecut

Leii se numără printre nativii care își vor da seama că au greșit și că trebuie să ia alte decizii pentru a ajunge acolo unde doresc. Data de 9 și Luna nouă este un moment benefic pentru ei să pună capăt unei situații neplăcute și să găsească alte activități care să le ofere satisfacție. Vestea bună este că pot oricând îndrepta lucrurile greșite din viața lor.

Zodia Fecioarei și Luna nouă din Fecioară

Este imposibil ca data de 9 și Luna nouă să nu aducă provocări serioase pentru Fecioare. Iar domeniile afectate sunt munca și sănătatea. Nativii acestei zodii trebuie să fie foarte atenți cu planurile lor profesionale, cariera, șansele și responsabilitățile lor. Nimic nu este simplu, de aceea trebuie să simplifice situațiile sau proiectele prea complicate.

Zodia Săgetătorului și eșecurile în dragoste

Luna nouă din 9 septembrie poate fi momentul cel mai bun pentru nativii Săgetători să își vindece rănile și să găsească o nouă dragoste. Nimeni nu le poate garanta că va fi mai bine, că va fi mai sigur sau mai frumos, dar o nouă relație le va aduce energia care le lipsește, îi va face mai optimiști și îi va ajuta să găsească noi motive să continue!

sursa foto: 123rf.com