Luna plină din Pești, din data de 21 septembrie, aduce o perioadă plină de șanse și oferte pentru zodiile care au nevoie de o carieră nouă sau pentru cele care vor să își consolideze poziția la actualul loc de muncă.

Luna plină din Pești se suprapune cu echinocțiul de toamnă, este considerată o lună norocoasă și generoasă, iar influența ei puternică se va resimți în perioada 20 – 23 septembrie.

Zodii norocoase cu Luna plină din zodia Pești

Gemeni

Este timpul pentru zodia Gemeni să profite de conjunctura norocoasă din preajma echinocțiului de toamnă și să încerce să găsească un loc de muncă mult mai potrivit. Începând din 20 septembrie, vor fi câteva zile în care pot găsi oferte de lucru mai bune.

Rac

Nativii Raci vor avea de câștigat după Luna plină din Pești. Începând cu 20 septembrie, ei se pot afirma, se pot implica în activități noi sau în proiecte colaterale la locul de muncă. Racii care lucrează în sisteme ierarhice, cum ar fi cele din armată, medicină, învățământ au cele mai mari șanse să prindă un post mai bun.  

Balanța

Conjunctura astrală din preajma echinocțiului de toamnă este favorabilă Balanțelor în plan profesional și în plan familial. Mulți nativi vor primi oferte de muncă sau vor reuși să ocupe un post mai bun, astfel încât să aibă mai mult timp și pentru familie, mai ales pentru copii.

Capricorn

Zodia Capricorn va avea o perioadă foarte bună în ultima decadă a lunii septembrie, mai ales datorită Lunii pline din data de 21. Zilele de 20 – 23 septembrie vor fi zile norocoase pentru Capricornii care vor să înceapă afaceri, care caută noi surse de venituri și care vor să vândă proprietăți.

Pești

Luna plină din Pești promite să le aducă nativilor acestei zodii câteva zile foarte bune și câteva șanse rare. Cine este hotărât să prindă un loc de muncă mai bun, trebuie să caute acum ofertele din domeniul său profesional și chiar din alte domenii, unde știe că poate face față. Cu siguranță, vor primi vești bune.