Luna plină din Leu, din data de 5 februarie, este una dintre cele mai generoase și puternice faze ale Lunii pline din acest an. Încă din data de 3 februarie, zodiile favorizate de Luna plină, vor avea parte de surprize și întorsături de situație care vor fi în favoarea lor. Mulți astrologi spun că puterea Lunii pline din Leu poate împlini acum dorințe mari și poate aduce schimbări semnificative în viața zodiilor influențate.

Berbecul și Luna plină

Vor fi zile excelente pentru zodia Berbecului care profită de energia Lunii pline din Leu. În prima decadă a lunii februarie, influența Lunii va fi de bun augur pentru Berbecii care au ambiți mari legate de cariera lor. Unii dintre ei pot avea norocul să emigreze, să găsească un loc de muncă mai bun în străinătate și să se decidă să plece definitiv. Vor primi vestea foarte curând, în preajma Lunii pline, de la prietenii care au povești de succes în străinătate!

Leul, favorizat de Luna plină

Luna plină are faza maximă în zodia Leului și primește energia Soarelui care traversează acum zodia Vărsătorului. Va fi o perioadă deosebită pentru nativii Lei, lucrurile se schimbă rapid, apar opotunități în carieră, dar mult mai norocoși vor fi cei care vor putea pune pe picioare o afacere nouă.

Luna plină din Leu va oferi șansa celor mai ambițioși dintre ei să își deschidă o afacere, să găsească o modalitate inventivă de a oferi servicii sau consiliere în domeniile în care au adunat deja experiență. Nativii care se gândesc la propria afacere trebuie să facă primul pas în aceste zile, când Luna plină îi ajută!

Săgetătorul, experiențe inedite

Mulți nativi din zodia Săgetătorului vor avea parte de zile pline și de șanse nesperate. Vor primi vești bune, vor primi colaborări, vor fi apreciați și căutați de persoanele care au nevoie de experiența și de sfatul lor. Le va merge bine la serviciu și adună bani. Mulți dintre ei vor face lucruri pe care le-au amânat și se vor ocupa de rezolvarea unor probleme care țin de datorii și bani.

Dar cei mai norocoși vor porni la drum cu Luna plină din Leu și vor avea parte de experiențe interesante. Acum este timpul să călătorească și să descopere destinații și țări în care ar putea trăi o vreme.  

Vărsătorul și Luna plină din Leu

Luna plină din Leu primește lumina puternică a Soarelui din Vărsător. Cele două astre se află acum față în față, iar energia lor se împletește într-un mod providențial pentru nativii Vărsători. În preajma zilei de 5 februarie, Vărsătorii vor avea un mare noroc în dragoste și în tot ceea ce ține de familia lor, de iubirea lor, de copii și de viața lor intimă.

Cei singuri vor avea șansa să cunoască pe cineva și să înceapă o poveste de iubire plină de pasiune. Iar cei care sunt deja căsătoriți și implicați în relații stabile, vor simți nevoia să facă ceva deosebit și să le ofere celor dragi amintiri de neuitat.