Luna plină din 3 iulie aduce unul dintre cele mai importante momente astrologice ale verii. Va fi o SuperLună care răsare în dreptul constelației Capricornului și care primește o influență benefică din această zodie. În primul rând, va fi o Lună mai bogată, care poate aduce bani, comisioane, prime sau profit din diverse afaceri, iar zodiile favorizate vor avea o perioadă prielnică pentru investiții.

SuperLuna din 3 iulie și zodiile

În opoziție cu Soarele din Rac, Luna plină din Capricorn poate aduce situații tensionate pentru cele mai multe zodii. Va fi o perioadă de aproximaticv 3 – 5 zile în care cei mai mulți nativi se vor simți puși în fața unor provocări noi sau în fața unor lecții dureroase. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor avea de furcă în aceste zile. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) vor avea mici satisfacții, dar se pot confrunta cu probleme de sănătate. Dar cele mai fericite vor fi zodiile care vor câștiga niște bani în plus.

Zodiile favorizate financiar

Zodia Rac

Racul este una dintre zodiile care vor profita de Luna plină din 3 iulie. În următoarele zile, până pe data de 6 iulie, când influența Lunii pline va fi maximă, Racii vor primi vești bune cu privire la situația lor materială, vor primi bani și vor pune deoparte o sumă mai mare decât de obicei. Cei mai mulți dintre ei vor primi salariul și o primă de vacanță sau un stimulent. Dar vor fi și nativi care vor câștiga din mici afaceri pe care le-au derulat în luna iunie.  

Zodia Balanță

Nativii din această zodie se vor bucura de zile pline, vor avea un program susținut la muncă și vor câștiga mai bine. Cei care sunt plătiți la proiect vor avea de recuperat sume mai mari din lucrările anterioare. Alții vor fi plătiți cu un comision mai mare pe care în mod normal trebuia să îl primească la final de iunie. Cert este că primele zile de iulie vor fi mai bogate pentru zodia Balanță, iar Luna plină din Capricorn le priește tuturor nativilor.

Zodia Capricorn

SuperLuna din data de 3 iulie va aduce câteva zile excelente pentru nativii Capricorni. Până pe data de 6 sau 7 iulie, Capricornii se vor bucura de bani, de avantaje materiale și de recompense. Luna plină din zodia lor pune accentul pe stabilitatea financiară, pe familie și copii, dar mai ales pe investițiile de care au nevoie. Mulți Capricorni vor fi tentați să își cumpere acum o mașină, telefoane noi, vacanțe în străinătate sau mobilă nouă. Va fi perioada cea mai bună pentru tot felul de cumpărături costisitoare, pentru că vor avea suficienți bani.  

Zodia Pești  

Nativii Pești se bucură de generozitatea Lunii pline și adună bani la început de iulie din diverse surse, fie ele salariu, comisioane, mici afaceri sau din vânzarea unor obiecte de care nu mai au nevoie. Dar banii se vor duce repede pe călătorii și excursii, deoarece nativii Pești sunt tentați să călătorească mai mult vara aceasta.

Drumurile lungi, vacanțele la mare sau la casa bunicilor, unde se bucură de influența unor energii benefice, sunt prielnice pentru nativii Pești care au nevoie de odihnă și deconectare.