Influența eclipselor de peste vară pălește, iar toamna aceasta astrele încearcă să redreseze lucrurile și să ne ofere o perioadă mai stabilă. O mare veste bună este că Saturn își încheie mersul retrograd în Capricorn și, o dată cu această schimbare, multe zodii vor avea beneficii noi și mai mult noroc.

Din septembrie, nu vom mai simți tot timpul că cineva ne pune mereu la încercare, iar multe dintre lucrurile noi pe care vrem să le încercăm vor fi mai ușor de realizat. Pe de altă parte, Venus va fi retrograd în octombrie, iar Mercur în noiembrie, și influența acestor două astre retrograde nu poate fi prea bună din punct de vedere financiar.

În horoscopul toamnei, retrogradarea celor două astre are certe influențe asupra economiilor, câștigurilor, negocierilor și călătoriilor. Ritmul de lucru va fi mai lent și nu vom reuși să ne dezvoltăm ideile și proiectele așa cum ne-am dori. Dar aceasta nu este decât o întârziere temporară.

Berbec 21.03 – 20.04

Profită de orice șansă!

Energia şi dinamismul lui Marte, astrul care îţi guvernează zodia, poate aduce realizări profitabile. Necazurile te ocolesc toamna aceasta, astfel că poţi profita din plin de orice şansă ţi se oferă. Chiar și evenimentele neprevăzute de care vei avea parte mai mult în luna noiembrie nu îți vor schimba viața, dacă tu nu iei o decizie în acest sens. Este important să ai răbdare și să aștepți până când lucrurile se simplifică, iar oamenii din jurul tău se oferă singuri să te ajute.

Taur 21.04 – 21.05

Fă o schimbare pentru tine!

Marile şanse pe care ţi le oferă astrele toamna aceasta sunt legate de profesie. Încă din prima lună de toamnă vei avea ocazia să te angajezi, dacă eşti şomeră, sau să găsești un loc de muncă mai bun. Vei avea multe de învăţat şi vei lucra într-un domeniu în care vei avea mai multe satisfacţii. Dacă eşti singură şi vrei să renunţi la singurătate, toamna este sezonul potrivit să iei o decizie importantă și să cauţi o relaţie nouă, chiar dacă îţi foarte greu să te adaptezi la traiul alături de altcineva, arată horoscopul toamnei.

Gemeni 22.05 – 21.06

Planuri și decizii bine gândite

Începutul toamnei poate fi o perioadă dificilă, cu vești neplăcute și obstacole la care nu te aștepți. Dacă vrei să faci un progres semnificativ, fă eforturi mai mari în luna septembrie, pentru că nu te poate ajuta nimeni altcineva. Cât despre profituri concrete, lunile octombrie și noiembrie se anunţă cele mai bogate. Te vei bucura de stabilitate financiară, dar o vei menţine numai prin economii bine gândite. În ceea ce privește dragostea, Venus te sfătuieşte să ai răbdare în tot ceea ce faci, chiar dacă răbdarea nu este punctul tău forte.

Rac 22.06 – 22.07

O toamnă cu roade bune!

Astrele ți-au pregătit câteva momente deosebite toamna aceasta, dar totul depinde de tine, să fii perseverentă și ambițioasă. În plan sentimental, datorită lui Venus poți face un bilanţ în luna septembrie și poți pune în balanță lucrurile pe care le-ați făcut împreună și lucrurile care au rămas la nivel de proiect. Influența lui Venus indică stabilitate şi favorizează proiectele pe termen lung. O veste bună vei avea și în noiembrie, când ai șansa să aduni bani și să faci investiții.

Leu 23.07 – 22.08

Echilibru între muncă și viața personală

Luna septembrie poate marca o schimbare benefică în viaţa de cuplu. Ai toate şansele să laşi în urmă o situaţie care reprezintă o problemă pentru amândoi şi să faceţi un pas mare pentru viitorul vostru împreună. Dar viața de cuplu, ambițiile, proiectele și munca trebuie să fie în echilibru, altfel pot apărea disensiuni mari. În octombrie, Jupiter îţi arată cele mai bune momente să acţionezi pentru a obţine avantaje la serviciu, iar noiembrie poate fi o lună de cotitură din punct de vedere financiar.

Fecioară 23.08 – 22.09

Idei noi, care vor avea succes!

Profită de şansele care se ivesc chiar de la începutul toamnei, caută oferte de muncă sau încearcă să pui pe picioare o afacere. Munca şi eforturile depuse acum vor fi răsplătite până la sfârșitul sezonului. Mercur, astrul banilor, va intra în semnul tău astral cu veşti bune legate de câștiguri. Din noiembrie, se pare că te vei concentra mai mult asupra relației intime și asupra dorințelor și proiectelor tale personale. Venus din Balanță deschide o etapă nouă, cu realizări frumoase pe care le vei face împreună cu persoana iubită, arată horoscopul toamnei.

Balanță 23.09 – 22.10

Mai multă dragoste!

Banii şi profesia sunt prioritare pentru tine, la început de toamnă, iar relaţia de dragoste îşi urmează cursul firesc. Există, totuşi, riscul ca relaţia intimă să devină monotonă şi să apară tensiuni. Din octombrie, încearcă să alungi monotonia cu mici distracții, călătorii și seri romantice. Relaţia intimă primeşte un impuls de energie de la Luna nouă, care tranformă cele mai mici bucurii în evenimente de marcă. În a doua parte a toamnei, viaţa de cuplu îţi aduce satisfacţii deosebite.

Scorpion 23.10 – 21.11

Dorințele mari se pot împlini

Realizările profesionale şi avantajele materiale vor fi mai mari toamna aceasta, datorită lui Venus. Influenţa acestui astru îşi pune pecetea asupra carierei, dacă vrei să avansezi, și te va sprijini. Se anunță și o schimbare în programul tău de muncă care te va ajuta să obții mai mult timp liber pentru tine și pentru familia ta. În ultima lună de toamnă, poți face investiţii pentru confortul tău personal, dar îți poți împlini și aspiraţiile intelectuale.

Săgetător 22.11 – 20.12

Jupiter poate aduce noroc în noiembrie

Bucură-te de toate lucrurile frumoase pe care astrele le aduc în viaţa ta în luna septembrie. Viaţa de familie se desfăşoară netulburată, iar planurile pe care ţi le faci cu cei dragi vor fi mai ușor de împlinit, datorită lui Venus. Dar situaţia pare să se schimbe din octombrie, când Venus va avea mers retrograd și este hotărâtă să îţi pună la încercare sentimentele. Nici din punct de vedere financiar nu vei sta mai bine în octombrie, de aceea e bine să te gândești la o soluție radicală, la o schimbare!

Capricorn 21.12 – 20.01

Planuri mari pentru confortul tău

Toamna aceasta ai toate șansele să depășești problemele financiare cu care te-ai confruntat peste vară. Vei reuşi să păstrezi un echilibru în bugetul casei de cheltuieli şi venituri, ba chiar te poți gândi la investiţii mai mari. Din octombrie, vei avea o perioadă propice pentru achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini sau pentru deschiderea unei afaceri. Nu este exclus ca Venus să îți aducă o nouă șansă de a avea un copil, dacă ești pregătită și îți dorești să fii mamă, arată horoscopul toamnei.

Vărsător 21.01 – 19.02

Împliniri, între putere și voință!

Viaţa socială şi relaţiile profesionale vor avea un loc aparte în planurile astrelor care îţi guvernează zodia. De-a lungul toamnei, Marte, astrul parteneriatelor, al relațiilor și al schimbărilor, va traversa zodia ta și va aduce tot felul de situații și evenimente la care nu te aștepți. O bună parte din ambițiile tale se pot împlini toamna aceasta, datorită lui Marte care te îndeamnă să îndrăznești mai mult, dar trebuie să știi și unde este bine să te oprești. Spre sfârșitul lunii noiembrie, vei avea și o bucurie deosebită!

Pești 20.02 – 20.03

Viața de cuplu are nevoie de echilibru

Ține cont întotdeauna de partenerul tău și nu lua decizii pe care el nu le înțelege. Toamna aceasta, relațiile intime, legăturile de cuplu, mai vechi sau mai noi, pot fi puse sub semnul întrebării. Nu risca să declanșezi conflicte acolo unde nu este cazul! Cea de a doua jumătate a lunii octombrie poate fi o perioadă tensionată la serviciu şi nu este exclus să apară probleme financiare pe care nu le vei depăşi fără compromisuri. Din noiembrie, Neptun te ajută să găsești soluții mai bune!

foto: 123rf.com