Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie  – zodia Berbec

Fii atentă la incidentele care par nesemnificative, dar care îți pot produce pagube mai mari decât ai crede. Orice defecțiune trebuie reparată rapid, chiar dacă pare minoră. În scurt timp, situația se poate agrava și vei avea mai mult de pierdut. La fel trebuie să fii atentă și cu micile probleme de sănătate. Nu le lăsa să se agraveze în aceste zile. Consultă un medic cât mai curând.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 octombrie – zodia Taur

Încearcă să reduci cheltuielile și să renunți la lucrurile prea scumpe. Venus, astrul tău protector, intră în zodia Fecioarei unde îndeamnă la cumpătare și la orientarea către lucrurile practice. Nu prea este timpul acum să cumperi bijuterii și haine scumpe. Mai bine îți cumperi un telefon performant sau îți repari mașina, dacă sunt probleme.

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Gemeni

Vei avea câteva zile mai dificile, deși Mercur se află în Balanță și face tot posibilul să mențină un echilibru în viața ta. Dar se apropie o eclipsă de Soare în zodia Balanței care poate destabiliza unele situații mai delicate. Nu este exclus să te confrunți acum și cu probleme de sănătate la care nu te gândeai vreodată. De aceea este bine să îți refaci analizele.

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Rac

Acordă cea mai mare atenţie întâmplărilor din următoarele zile. Se apropie o eclipsă de Soare care ar putea fi dificilă pentru zodia ta. Soarele se întâlneşte cu Luna nouă în Balanță pe data de 14 octombrie, iar în zilele precedente acestui eveniment este posibil să apară o situație dificilă în familie. S-ar putea să nu rezolvi nimic, dacă nu faci un compromis costisitor.

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Leu

Se pare că îți merge tot mai bine. Jupiter, planeta norocului, şi îţi va aduce veşti bune. O situaţie mai veche pe care nu reuşeai să o rezolvi fără compromisuri dureroase, îşi va găsi acum soluţia potrivită. Vineri, primeşti bani, iar sâmbătă, când este eclipsa de Soare din Balanță, vei avea parte de evenimente inedite. S-ar putea să mergi și la o petrecere unde te vei simți excelent.

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Fecioară

Convinge-i pe cei dragi să plecaţi împreună într-o mică excursie sau să cumpăraţi ceva la care visezi demult. Vineri şi sâmbătă sunt zilele cele mai importante ale săptămânii, iar planurile tale vor prinde contur aşa cum îţi doreşti. Miercuri, trebuie să fii atentă la anumite probleme de sănătate care vor apărea în familie. Nu ezita să chemi medicul de familie la cel mai mic semn.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 octombrie – zodia Balanță

Te aşteaptă surprize mari în această săptămână. Chiar dacă Jupiter are o influenţă benefică şi îţi poate aduce bani sau alte foloase, Eclipsa de Soare din 14 octombrie îţi va da peste cap câteva planuri. Mai bine lasă-i pe cei din jur, prieteni apropiaţi sau rude, să se ocupe de treburile importante de la sfârşitul săptămânii. Astfel, vei avea mai mult timp liber pentru proiectele tale complicate. 

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Scorpion

Este timpul să schimbi ceva în viaţa ta de zi cu zi, astfel încât să preîntâmpini unele probleme. Ar fi bine să pui niște bani deoparte pentru orice eventualitate. Trebuie să colaborezi cu persoane dificile, dar de care vei avea nevoie pe viitor. Dacă vrei să îţi iasă ceva bine, până la sfârşitul săptămânii, nu munci singură. Atrage ajutorul unor persoane în care poţi avea încredere deplină.  

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Săgetător

Vei avea câteva zile mai bune în primul rând pentru starea ta de sănătate. Scapi de probleme mai vechi definitiv sau se ameliorează durerile resimţite în ultima perioadă. Problemele legate de casă te vor preocupa în mod deosebit pe 13 octombrie şi trebuie să găseşti o soluţie pentru ele. Altfel, vei cheltui mai mult pe viitor ca să le repari. Miercuri este ziua întâlnirilor.

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Capricorn

Acordă mai multă atenţie banilor pe care îi ai, cumpărăturilor de zi cu zi sau investiţiilor serioase. Rişti să pierzi, pentru că nu ai un plan bine pus la punct sau nu eşti deloc atentă la ofertele mai ieftine din alte magazine. În jurul datei de 12 octombrie, apare o ocazie bună să faci ceva special pentru tine. Mai bine îţi păstrezi banii pentru această șansă.  

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Vărsător

Planifică cele mai importante activități personale de vineri până duminică, chiar dacă va fi eclipsă de Soare. Dar tocmai eclipsa este cea care te ajută cu o energie pozitivă. Orice întâlnire sau discuţie va fi încununată de succes. Marţi sau miercuri vei recupera ceva pierdut sau vei câştiga o sumă mică de bani, suficientă pentru a-ţi satisface câteva capricii. Duminică vei avea o întâlnire cu final neaşteptat.

Horoscop săptămânal 9 – 15 octombrie – zodia Pești

Te bucuri, în continuare, de o perioadă plină de armonie şi noroc. Până marţi scapi de îndatoririle pe care le ai faţă de diverse persoane şi te poţi ocupa apoi numai de tine sau de familia ta. Joi şi vineri, în mod special, ai parte de surprize din partea celor care te iubesc. Dar sâmbătă, după eclipsa de Soare, trebuie să fii mult mai prudentă și să eviți orice situație dificilă, care se poate complica.