Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Berbec

Va fi o săptămână frumoasă, liberă, fără griji și fără prea multă muncă! La serviciu, atmosfera este monotonă, nu se întâmplă mai nimic, așa că poți cere concediu. Încearcă să te bucuri de zilele libere, să călătorești, să mergi la piscină, să mergi la plajă, să faci doar ceea ce îți place. Activitățile relaxante și un sport ușor sunt recomandate în aceste zile.

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Taur

Profită de momentele tale libere să te odihnești. Dacă poți pleca acum în vacanță, alege o destinație pentru relaxare și amână drumețiile sau excursiile cu multe atracții turistice pentru luna septembrie. Tot ceea ce faci acum trebuie să fie cât mai ușor, lejer, reconfortant. Va fi bine și pentru sănătatea ta, deoarece ai nevoie de liniște și de echilibru.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 august – zodia Gemeni

Vor veni câteva zile pline, în care iei legătura cu prietenii, cu foști colegi de școală, cu amici din studenție. Vă împărtășiți realizările, vorbiți despre familii, despre copii, despre planuri de viitor. Vei fi căutată de rude din străinătate, care vor să afle ce se mai întâmplă pe acasă. Sau plănuiești o vizită la bunicii pe care nu i-ai mai văzut de câteva luni.

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Rac

Apar oameni noi în viața ta, poate la locul de muncă, printre vecini sau în grupul tău de prieteni. Găseşte un prilej să te împrieteneşti cu ei, pentru că relaţiile bune sunt cheia unor proiecte de succes mai târziu. O veche cunoştinţă, pe care sperai să nu o mai întâlneşti vreodată, îşi face şi ea apariţia în aceste zile. Este o perioadă dominată de întâlniri şi evenimente care vor da un alt sens vieţii tale sociale. 

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Leu

Este timpul să vorbeşti deschis cu persoanele pe care nu le agreezi sau care au comis anumite greşeli faţă de tine. Te gândeşti tot mai mult la ceea ce nu ai reuşit să realizezi în ultimele săptămâni și încerci să găseşti soluţii. Unele din treburile urgente vor fi amânate din cauza unor probleme de sănătate. Se pare că vei fi nevoită să ajungi la un cabinet dentar.

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Fecioară

Tot ceea ce îți dorești să se întâmple săptămâna aceasta, va decurge exact aşa cum te aştepți. Primeşti sprijin sau sfaturi din partea unei persoane cu multă experienţă şi este bine să nu le ignori. Numai cu ajutorul ei vei duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus. Ai nevoie de o favoare din partea unei persoane mai în vârstă din familie. Cere micul favor cu mare diplomaţie!

Horoscopul săptămânii 7 – 13 august – zodia Balanță

Fii atentă la toate detaliile la serviciu şi nu vei fi dezamăgită de rezultate! În privinţa locului de muncă, simţi că te afli la răscruce de drumuri şi îţi este foarte greu să alegi. Un eveniment de joi te va pune pe gânduri şi te va ajuta să iei o decizie importantă. În aceste zile nu este bine să fii nehotărâtă, pentru că astrele îţi pregătesc câteva şanse foarte bune în plan profesional.     

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Scorpion

Vei fi surprinsă să descoperi că o anumită situaţie neplăcută se poate repeta din cauza unor persoane care te încurcă. Vei fi pusă în faţa unei alegeri dificile, dar vei avea experinţă şi vei reuşi să alegi un drum mai bun. De data aceasta, nu te mai gândi la ceea ce cred ceilalți. Alege ceea ce crezi că este mai bine pentru tine și încearcă să reduci pierderile.

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Săgetător

Vin zile norocoase şi ar fi bine să iei decizii pentru tine, fără să mai ţii cont de sensibilităţile nimănui. Orice hotărâre ai lua, tot vei indispune pe cineva din familie, aşa că este cazul să te gândeşti doar la tine. Dacă vrei să te muţi în altă casă, este cea mai bună perioadă să îţi pui planurile în aplicare. Vei reuşi să negociezi şi o sumă mai mică pentru chirie.

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Capricorn

Începi săptămâna cu o veste proastă legată de veniturile tale obişnuite. Pierzi un contract, o colaborare sau o sumă de bani pe care te bazai. Este posibil să găseşti o altă sursă de venituri la mijlocul lunii, dar, până atunci, va trebui să te descurci cu ceea ce ai deja. Pune la punct toate documentele importante ale familiei sau ale firmei la care lucrezi, să nu ai surprize!

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Vărsător

Primeşti o ofertă de colaborare, nu neapărat în domeniul tău de lucru, căreia cu greu îi poţi rezista. Sună prea bine, să nu profiţi şi să nu înveți lucruri noi! Este posibil să începi o nouă relaţie de prietenie cu o persoană deosebită, care te poate îndruma în carieră. După data de 10 august, ți-ar prinde bine și o excursie cu prietenii sau cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal 7 – 13 august – zodia Pești

Vei descoperi o problemă de sănătate care te împiedică să îţi mai duci la îndeplinire anumite dorinţe. Trebuie să fii mai atentă la cheltuieli, deoarece vei avea nevoie de o sumă destul de mare de bani pentru tratamente. La serviciu, pare să fie tot mai greu să atingi rezultatele dorite. Este posibil să te confrunţi cu un eşec sau cu o pierdere destul de serioasă.