Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie  – zodia Berbec

Se pare că viaţa ta se va schimba în bună măsură, începând cu luna iunie. Astrele iubirii prevăd o nouă relaţie de dragoste şi o perioadă plină de călătorii. Vei pleca deseori de acasă pentru a te întâlni cu persoana iubită. Iar dacă eşti căsătorită, soţul tău poate fi nevoit să plece în altă localitate şi te vei duce alături de el. Oricum, se pare că planurile tale mai vechi vor fi abandonate.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Taur

Se pare că vei începe săptămâna cu o vizită la medic, poate la dentist sau la medicul de familie. Respectă sfaturile lui şi nu uita să îţi iei tratamentul în fiecare zi. Saturn anunţă o perioadă mai lungă marcată de probleme de sănătate. O veche prietenă îţi cere ajutorul. Se pare că trebuie să o însoţeşti și să o sprijini într-o situație delicată în care are nevoie de tine.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Gemeni

Apar tensiuni în cuplu și te simţi dată la o parte din planurile persoanei iubite. O vreme, va trebui să vă ocupaţi fiecare de problemele pe care le aveţi. Dacă încerci să intervii, să schimbi ceea ce el şi-a propus deja să facă, nu vei face decât să stârneşti supărare. Mai bine îl urmăreşti de la distanţă şi încerci să păstrezi un echilibru pentru bugetul casei, dacă el cheltuie prea mult. 

Horoscopul săptămânii 5 – 11 iunie – zodia Rac

Începe o săptămână încărcată. În fiecare zi se iveşte ceva nou de făcut, ceva neprevăzut. Majoritatea treburilor care îţi ocupă timpul la serviciu se vor rezolva mai uşor, dacă ceri sfatul colegilor și al șefilor implicați. Abia vineri vei avea o seară liberă în care se anunţă o întâlnire de dragoste. Dar, sâmbătă, primeşti noi obligaţii din partea familiei şi trebuie să îți ajuți părinții.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Leu

Te preocupă probleme mărunte legate de casă. Trebuie să iei o decizie care implică o cheltuială mult mai mare decât îţi permiţi în aceste zile. Poate fi vorba de o reparaţie costisitoare sau de modernizarea locuinţei. Dacă trebuie să împrumuţi bani, încearcă să ceri o sumă cât mai mică, pe care să o poţi returna în câteva luni. Împrumutul pe termen lung va fi greu de gestionat.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Fecioară

Primeşti o vizită sau un telefon pe care le aştepţi de câteva săptămâni. Miercuri şi joi, grăbeşte-te să termini toate treburile mărunte, să te poţi ocupa apoi de musafiri sau de lucrurile plăcute de la sfârşitul săptămânii. Se pare că sâmbătă te vei afla departe de casă sau în vizită la o prietenă dragă. Iar duminică vei sărbători împlinirea unei dorinţe deosebite.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Balanță

Vei avea ocazia să discuţi mai des, în primele zile ale săptămânii, cu o persoană în vârstă despre situaţia ta de la serviciu. Până miercuri sau joi, şedinţele şi convorbirile între patru ochi se ţin lanţ. Vei descoperi că un coleg a schimbat anumite documente sau hârtii importante din dosarele firmei. Vor apărea complicaţii şi vei avea câteva zile neplăcute la muncă, deşi nu ai o legătură directă cu acest lucru.    

Horoscopul săptămânii 5 – 11 iunie – zodia Scorpion

Apar şanse noi săptămâna aceasta, întâmplări bune de care poţi profita din plin. Se pare că vei scăpa, pentru o vreme, de anumite obligaţii de familie sau de constrângeri care nu te lasă să evoluezi. De marţi, lasă-ţi visele să zboare şi bucură-te de timpul liber pe care l-ai câştigat. Prietenii îţi vor face şi ei surprize plăcute, mai ales dacă pleci cu ei în călătorie.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Săgetător

Astrele te sfătuiesc să te ocupi îndeaproape de relaţia cu partenerul de viaţă. Vor apărea neînţelegeri între voi doi, dacă nu ţineţi cont fiecare de dorinţele celuilalt. Dacă eşti singură, se pare că Saturn va presăra tensiune în relaţiile cu anumite prietene şi nu te mai poţi baza pe ele. Indiferent de situaţie, este bine să fii cât mai diplomată şi răbdătoare.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Capricorn

Ar fi timpul să faci nişte schimbări legate de locul tău de muncă. Se pare că eşti nevoită să lucrezi în condiții aspre, care ar putea determina apariţia unei boli profesionale. Iar dacă nu ai condiții grele de muncă, trebuie să fii atentă ori de câte ori foloseşti obiecte grele în casă. Dacă ai copii, fii atentă la locul în care se joacă. Vineri poate fi o zi dificilă din cauza unor accidente.

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Vărsător

Vei avea timp pentru activităţile tale preferate, care îţi aduc o mulţumire sufletească rară. Începe o săptămână în care scapi de programul rigid de la serviciu şi nimeni nu îţi mai cere nimic. Te poţi ocupa doar de tine şi de hobby-urile tale. Este posibil să descoperi că, dacă perseverezi, poţi câştiga şi nişte bani din ceea ce îţi place să faci. Încearcă să îţi faci reclamă!

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie – zodia Pești

Se înrăutăţeşte o situaţie neplăcută din familie. Se pare că unele rude au pretenţii prea mari sau refuză să ajute la rezolvarea unor probleme. Din cauza lor, unele proiecte de viitor legate de locuinţă sau de călătoriile pe distanţe scurte vor fi compromise. Trebuie să găseşti o soluţie din afara familiei, să apelezi la prieteni sau la cunoştinţe. Joi vei primi răspunsuri salvatoare.