Horoscopul săptămânii 4 – 10 septembrie  – zodia Berbec

Este timpul să te gândești la ce poți face pentru cariera ta sau pentru afacerile tale. Venus a revenit la mersul direct în zodia Leului și îți dă un impuls să fii mai atent la oportunitățile care apar în aceste zile. Până la mijlocul lunii septembrie, ar trebui să te ocupi de proiectele noi, să cauți bani, să cauți noi resurse și vei fi satisfăcută de rezultate.

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Taur

Ține cont de faptul că, din aceste zile, Jupiter va intra în mișcare retrogradă în zodia ta și va rămâne pe acest trend până la sfârșitul anului. Abia pe data de 30 decembrie, Jupiter va reveni la mișcarea directă în zodia ta. Începutul perioadei de retrogradare va fi legată de amânarea unor planuri la care familia ta nu aderă sau la care prietenii nu te pot ajuta.

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Gemeni

Încearcă să te ocupi mai mult de imaginea ta și de proiectele personale. Mercur este retrograd în Fecioară, astfel că nu dispui de prea mulți bani. Iar dacă ai o sumă mai mare de bani, ar fi bine să o pui deoparte. Multe proiecte simple și frumoase pot fi realizate fără investiții. Iar spre finalul săptămânii, poți face o vizită în locurile copilăriei, să te bucuri de amintirile dragi.

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Rac

Se anunță unele probleme de comunicare din cauza lui Mercur retrograd. Pierzi câţiva prieteni nestatornici, dar câştigi aprecierea unor oameni mult mai importanţi pentru viitorul tău. Venus anunţă o schimbare profesională din care nu pare să reiasă niciun câştig imediat. Trebuie să ai răbdare şi să lucrezi în echipă până când rezultatele voastre vor deveni eficiente.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 septembrie – zodia Leu

Te bucuri de cea mai bună a anului pentru cumpărături, dacă ai de gând să îţi renovezi casa sau să îţi schimbi maşina. Începutul lunii septembrie, când Venus revine la mersul direct în zodia ta, se anunţă benefic pentru contracte şi pentru investiţii serioase. Afacerile pot fi bune, doar că vor declanşa iar discuţii neplăcute în familie. Nu toţi cei dragi sunt dispuşi să îţi accepte deciziile şi să renunţe la banii pe care i-au strâns până acum.

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Fecioară

Vei avea parte de o săptămână mult mai bună și se anunță evenimente deosebite. Eşti hotărâtă să mai faci câteva schimbări prin casă şi să investeşti bani în aparatură electrocasnică. În sfârşit, vei reuşi să scapi de datoriile pe care le aveai sau, cel puţin, de cea mai mare parte din ele. Dacă eşti împrumutată la bancă, este posibil să se schimbe condiţiile împrumutului. 

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Balanță

Răsare soarele şi pe strada ta, după încercările mai grele prin care ai trecut în ultima perioadă. De altfel, septembrie pare să aibă câte o surpriză plăcută pentru tine în fiecare săptămână. Problemele de familie, al căror motiv principal este lipsa banilor, se vor rezolva până pe data de 11 septembrie. Într-o discuţie mai aprinsă cu unul dintre prieteni, vei reuşi să îţi impui punctul de vedere. 

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Scorpion

Continuă situaţia tensionată în cuplu, la începutul săptămânii, dar, de joi, relaţia voastră se îndreaptă. Partenerul tău îţi pregăteşte o surpriză, să vă împăcaţi şi să lăsaţi deoparte discuţiile neplăcute. Dacă eşti singură, ai şanse foarte mari să cunoşti pe cineva vineri sau sâmbătă, într-un cadru formal, la o întâlnire legată de serviciu. Mare atenţie la sfaturile şefilor!

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Săgetător

Vei avea o săptămână lipsită de griji, cu numeroase momente de relaxare. Petreci tot mai mult timp în familie, ba chiar îţi iei un scurt concediu să te bucuri de clipe vesele alături de copii, înainte să meargă la școală. Joi, primeşti veşti frumoase de la rude apropiate care vor să te viziteze. Dacă eşti singură, eşti atrasă de un nou partener, dar nu va fi o relaţie solidă.   

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Capricorn

Foloseşte-ţi toată energia pentru proiectele de la serviciu. Spre deosebire de alţi ani, de data aceasta răsplata financiară va sosi mai devreme. În prima decadă a lunii, banii pe care îi aștepți vin la timp pentru o seară romantică. Sâmbătă şi duminică sunt cele mai fericite zile ale săptămânii, rezolvi o problemă urgentă în familie şi te bucuri de toată atenţia celor dragi.   

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Vărsător

Ai parte de o săptămână dominată de sentimente contradictorii. Partenerul de viaţă îţi face surprize care nu îţi sunt întru totul pe plac. La serviciu, este bine să rezolvi anumite probleme pe cont propriu. Sprijinul colegilor ar presupune şi dezvăluirea unor detalii pe care este bine să nu le mai afle nimeni. Spre sfârşitul săptămânii, eşti preocupată de programul unuia dintre copii.  

Horoscop săptămânal 4 – 10 septembrie – zodia Pești

Se pare că vei începe să lucrezi într-un spaţiu nou care presupune tehnologie avansată. Este posibil să te confrunţi în curând cu probleme tehnice şi ar fi bine să îţi iei măsuri din timp. Încearcă să lucrezi alături de colegi cu mai multă experienţă. O veste mai puţin fericită soseşte din partea părinţilor sau a unor rude mai în vârstă. Se pare că trec printr-o situaţie dificilă, de natură juridică.