Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august  – zodia Berbec

Va fi o perioadă dinamică, vei călători mai mult și te vei bucura de concediu. Dacă vacanța nu era în planurile tale pentru începutul lunii august, ar fi bine să te gândești la un concediu și să profiți de el. Venus retrograd arată că vei avea parte de iubire și va fi o perioadă foarte bună să îți consolidezi relația de dragoste. Iar, dacă ești singură, poate fi o șansă să cunoști pe cineva.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Taur

Ar fi bine să îți închei toate proiectele importante în primele zile de august, dar o nouă relaţie de serviciu îţi complică agenda la sfârşitul săptămânii. Primeşti mesaje contradictorii și va fi mai greu să găsești un punct comun astfel încât să colaborați pentru o perioadă lungă pe viitor. Se pare că persoana respectivă este interesată şi de ce faci tu în timpul liber. Dar diferenţele dintre voi doi sunt prea mari pentru a fi deschiși unul cu altul.

Horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august – zodia Gemeni

Ești preocupată mai mult de lucrurile complicate de la serviciu, care nu se rezolvă prea ușor. Trebuie să te concentrezi asupra aspectelor delicate și să încerci să colaborezi cu persoanele potrivite care te pot ajuta. După data de 5 august, relațiile profesionale îți vor aduce beneficii și soluții. Apoi te poți bucura de călătorii, de un concediu prelungit și de bani.  

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Rac

Eşti optimistă și te apuci de un nou proiect la serviciu, dar ești destul de exigentă și pretențioasă. Unii colegii au impresia că te porţi ca o şefă exigentă. Ar fi bine să mai aştepţi câteva zile pentru că se vor ivi probleme legate de planurile tale. La propunerea ta de a merge la o petrecere cu toți colegii din companie vor fi cu toții de acord. Ai grijă să porţi cea mai frumoasă rochie, mai ales dacă ești singură și îți dorești un partener.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Leu

Fii răbdătoare dacă apar situații mai dificile la serviciu. Nu este ușor să accepţi regulile noi pe care le impun şefii în această perioadă, în care mulți colegi pleacă în concediu. Dar nu îi lăsa să schimbe lucrurile bune pe care le-ai realizat până acum. În relațiile personale, te simţi trădată de un prieten sau obligată să îți asumi un compromis. Se pare că te lasă să te descurci singură cu problemele pe care le-au creat alţii.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Fecioară

Se anunță o schimbare pe plan profesional care nu va fi în favoarea ta. Se pare că veniturile tale se vor diminua pentru o perioadă. Suma pe care o pierzi nu este chiar atât de mare încât să rămâi cu o gaură mare în portofel, dar vei mai renunţa la câteva proiecte dragi. Dacă faci sport sau lucrezi într-un mediu dinamic, trebuie să fii atentă la articulaţii. Venus retrograd avertizează asupra unor probleme medicale.

Horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august – zodia Balanță

Începi să te bucuri de schimbările care apar la început de august. Ai mai multă încredere în tine şi a venit momentul să te gândeşti mai mult la profitul tău. Este posibil să descoperi că ceilalţi au acţionat numai în interesul propriu, uitând de promisiunile pe care ţi le-au făcut. Dar și tu poți lua decizii doar pentru tine. Vei vedea că este mult mai simplu și că te descurci și singură, chiar dacă ceilalți nu te încurajează.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Scorpion

Vei avea o perioadă prielnică pentru decizii importante în familie. Discută cu soțul tău și folosește argumente clare să îi demonstrezi că ştii exact ce vrei pentru a obţine anumite beneficii. La serviciu, orice ezitare te va face să pierzi stima celor din jur şi, probabil, o şansă profesională. După data de 5 august, vei avea bani, dar vei avea mai puțin timp liber să te bucuri de ei.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Săgetător

Sosesc vești bune și problemele financiare încep să se rezolve în prima decadă a lunii august. Te poţi implica în planuri noi sau poţi organiza o ieșire cu prietenii. Singurele impedimente pot veni din partea familiei care nu înţelege nevoia ta de schimbare, mai ales dacă aceasta implică și costuri mari. Doar Venus retrograd aduce cu ea câteva momente tensionate din cauza unor probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Capricorn

Situația financiară va fi mult mai bună în prima decadă a lunii august. Dacă reușești să îți renegociezi salariul, se poate spune că vei avea o perioadă prosperă și câteva dintre dorințele tale mari se pot împlini. Marte îţi facilitează întâlnirea cu persoane cheie, care sunt dispuse să îţi acorde încredere şi să te ajute. Jupiter îţi va aduce un succes nesperat, legat, poate, de cariera ta. 

Horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august – zodia Vărsător

Încearcă să îți refaci rezervele financiare, mai ales dacă ai câștigat mai bine la final de iulie. Ai planuri mari pentru începutul lunii august, dar nu va fi uşor să găseşti soluţii ieftine pentru tot ceea ce îţi doreşti. Lucrurile de calitate se obţin cu bani mulţi şi trebuie să faci compromisuri. Gândeşte-te, însă, la avantajele pe care le vei obţine, mai ales dacă vor fi şi satisfacții sufletești, nu doar materiale.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august – zodia Pești

Vei avea ocazii bune în mediul tău profesional. Profită de şansele care se ivesc să îţi faci cunoscută experienţa şi calităţile. Comunicarea este punctul tău forte, aşa că nu te îndepărta de oamenii cu relaţii importante. Succesul depinde de data aceasta de flexibilitatea ta şi de modul în care accepţi noutăţile. În primele zile de august, Luna plină promovează planurile ambițioase.