Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie  – zodia Berbec

Este posibil să vină zile mai dificile, iar drepturile tale să fie lezate. Persoane cu interese ascunse vor încerca să profite, să îți fure din drepturi, să te amăgească cu o promisiune falsă. În aceste zile, Marte este în zodia ta și te va ajuta să vezi mult mai clar lucrurile ascunse și să te aperi de persoanele care au interese necinstite. Vei reuși să treci cu bine peste situațiile critice.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Taur

Ești mai atentă la bani în ultimele zile de octombrie și este bine să pui deoparte o sumă mai mare decât de obicei. La început de noiembrie, încearcă să fii cumpătată, să păstrezi economiile și să te gândești de două ori înainte de a cumpăra ceva scump. În curând, te vei pregăti pentru Sărbătorile de iarnă și vei avea nevoie de economiile adunate acum.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Gemeni

Lucrezi mult și te implici în diverse proiecte și la serviciu, și acasă. Încearcă să analizezi cu atenție planurile mari, care implică multă muncă, dar și o sumă mare de bani. Nu te lăsa încântată că se vor finaliza prea repede. Dacă ai de-a face cu birocrația, nimic nu se rezolvă în câteva zile. Iar Mercur arată că lucrurile vor stagna o vreme, la începutul lunii noiembrie.  

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Rac

Asumă-ţi un risc, cât de mic, dacă vrei să îi cucereşti pe ceilalţi sau să câştigi ceva. Săptămâna aceasta înseamnă, în primul rând, concurenţă şi conflict de idei. Vei avea discuţii contradictorii și la serviciu, dar și acasă cu soţul sau cu iubitul tău. Nimic nu trebuie să te descurajeze, să te determine să renunţi la ceea ce îţi este drag. Vineri şi sâmbătă este posibil să apară probleme medicale urgente.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Leu

Se risipesc toate temerile şi vei avea parte de o săptămână liniştită. Astrele prevăd prea puţine schimbări în viitorul apropiat, aşa că poţi amâna problemele mai puţin urgente pentru zilele în care vei avea mai mulţi bani. În familie, rudele mai în vârstă încearcă să impună noi limite. Vineri şi sâmbătă, prioritare trebuie să fie lucrurile practice şi utile, mai puţin planurile greu de realizat.  

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Fecioară

Pune deoparte ceva deosebit, valoros sau frumos pentru o persoană dragă. Vei primi vizita ei în curând şi va fi o adevărată plăcere să îi faci o asemenea surpriză. Şi tu, la rândul tău, vei fi răsfăţată cu un cadou aparte. Iar astrele îţi pregătesc veşti bune de la rudele care au promis că te ajută. Miercuri şi joi vei fi pusă la încercare, vei da un test de răbdare, dar îl vei trece cu bine.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Balanță

Eşti atrasă de propunerea unor prieteni sau de o activitate care pare foarte interesantă, dar se va dovedi mai complicată decât credeai. Ia-ţi măsuri de precauţie şi vorbeşte cu toţi cei care te pot ajuta. Nu te vei bucura nici de bani, nici de veşti extraordinare, săptămâna aceasta, dar te poţi bucura de liniştea din familie. Faceţi planuri împreună şi le puneţi curând în aplicare.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Scorpion

Comunici mult mai uşor cu o persoană dificilă, care s-a tot gândit şi răzgândit, dându-ţi toate planurile peste cap. Ai toate şansele să o convingi că tu ai dreptate şi că merită să colaboreze cu tine. Fără să vrei, îi vei da unei prietene o idee excelentă, care o va ajuta foarte mult pe viitor. Spre sfârşitul săptămânii, apar ocazii foarte bune din punct de vedere profesional.   

Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Săgetător

Faci progrese mari în carieră, dacă te ocupi doar de treburile de la serviciu. Dar trebuie să îţi sacrifici timpul liber şi întâlnirile cu persoanele dragi. Nici copiii nu te vor vedea prea des în următoarele zile. Miercuri vei face impresie bună în faţa unui grup de persoane influente. După data de 3 noiembrie, vei avea ocazia să te întâlnești mai des cu prietenele dragi.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Capricorn

Eşti norocoasă, la final de octombrie, în special în plan financiar. Câteva dorinţe mai vechi, mai ales dacă sunt legate de sume mari de bani, se pot împlini până marți. Trebuie să fii atentă, după 2 noiembrie, la piedicile pe care ţi le scot în cale planetele Marte şi Saturn. O colegă sau o rudă mai îndepărtată va avea pretenţii să fie ajutată, deși ea nu te susține niciodată.  

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Vărsător

Ai răbdare şi lucrează cu mare atenţie! Astrele te avertizează să depui un efort mai mare la serviciu şi să accepţi schimbările, chiar dacă sunt dificile. Nu va fi o săptămână uşoară, iar evenimentele neprevăzute de la serviciu vor fi urmate şi de mici probleme de sănătate. Dacă lucrezi pe cont propriu, vei avea mai mult succes, decât dacă eşti angajată și trebuie să aștepți aprobări de sus.  

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Pești

Vei fi nevoită să angajezi pe cineva să te ajute la treburile casnice, deşi ai prefera să te descurci cu ajutorul familiei. Dar unele reparaţii sau modificări trebuie realizate de lucrători cu experiență. Lista priorităţilor legate de casă se poate schimba de la o zi la alta, deoarece banii de care dispui sunt puţini şi vrei să faci totul pe îndelete. La serviciu, se complică relația cu un client pretențios.