Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie  – zodia Berbec

Fii mai atentă la starea ta de sănătate! Ar trebui să vorbeşti cu un medic specialist despre durerile de coloană sau de picioare, chiar dacă nu ţi se par îngrijorătoare acum. În relaţia de dragoste, magia pare să fie pierdută. Dacă el este prins cu noile obligaţii de serviciu, este timpul să faci tu ceva inedit şi să reînvii pasiunea. Nu pierde nici o ocazie să vă distraţi împreună!

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Taur

Vei începe săptămâna cu întâlniri importante. Vei avea discuţii serioase cu persoane care au un cuvânt de spus în privinţa viitorului familiei tale. Eşti preocupată de sănătatea copiilor şi, probabil, vei ajunge mai des la medicul de familie. La serviciu, ar fi bine să nu faci vreo promisiune. Unii colegi se angajează să realizeze proiecte care nu pot fi profitabile.

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Gemeni

Ai parte de câteva zile excelente pentru câştiguri. Mercur te sfătuieşte să vinzi sau să cumperi lucruri deosebite şi scumpe, pentru că vei ieşi în câştig. Dacă îţi faci planuri de viitor, nu îţi lăsa familia deoparte. Se pare că vei primi oferte de muncă departe de casă sau în contratimp cu programul soţului şi al copiilor. Trebuie să pui în balanţă avantajele unei noi cariere.    

Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie – zodia Rac

Îţi vei face noi cunoştinţe, vei merge la evenimentele de familie ale unor prieteni şi vei avea câteva zile pline de întâlniri. Venus favorizează viaţa socială, în această perioadă, şi te îndeamnă să fii mai apropiată de prietenii tăi. Vei primi sprijin sau sfaturi utile de la persoane necunoscute. Dacă eşti singură, aceasta este o perioadă propice pentru o nouă relaţie de dragoste.

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Leu

Se anunţă călătorii şi oferte de muncă. Vei avea ocazia să pleci la distanţe mari de casă, posibil în străinătate. Este o perioadă potrivită pentru concediu sau pentru excursiile lungi, care nu vor fi deloc obositoare. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vor apărea câteva oferte de la persoane pentru care ai mai lucrat în trecut sau de la prietenii care au nevoie de experienţa ta.

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Fecioară

Începe o perioadă bună pentru câştigarea unor noi prieteni, parteneri sau clienţi. Dacă ai o mică afacere sau lucrezi pe cont propriu, începutul lunii iunie îţi aduce contracte noi sau câştiguri la care nu te aşteptai. Până şi în relaţia de dragoste apar lucruri noi care risipesc monotonia. Pe de altă parte, Luna plină şi Venus accelerează vindecarea unor afecţiuni mai vechi.

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Balanță

Apar mici conflicte în relaţia de cuplu, capricii cărora nu ştii cum să le faci faţă. Nu este exclus ca, în cazul în care relaţia voastră este mai puţin stabilă, să vă despărţiţi pentru o perioadă. Profită de libertate, plimbă-te şi distrează-te cu prietenii, pentru că iubitul tău te va căuta în curând. Despărţirea îl va face să realizeze că nu poate fi fericit decât alături de tine.

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Scorpion

Eşti tot mai preocupată de problemele de la locul de muncă şi se pare că săptămâna aceasta se vor înmulţi. Abia mai faci faţă, ceri ajutor şi îl capeţi după multe insistenţe. Este evident că trebuie să schimbi anumite condiţii de lucru, să te integrezi unei echipe sau să angajezi oameni noi. Acasă, se anunţă mici probleme de sănătate în familie, dar vor trece repede.  

Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie – zodia Săgetător

Vei avea o săptămână mult mai uşoară, te bucuri de libertate şi de evenimente plăcute. Te întâlneşti cu membrii ai familiei, în preajma zilei de 3 iunie, când este Lună plină în zodia ta. Sau pleci într-o călătorie lungă şi stai câteva zile doar cu cel pe care îl iubeşti. Venus anunţă zile lipsite de griji şi pune accentul pe relaţiile de dragoste înfiripate de curând. Tinerii îndrăgostiţi au parte de surprize deosebite.

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Capricorn

Vei avea parte de o perioadă frumoasă, chiar dacă nu beneficiezi de prea mulţi bani. Vei reuşi să te distrezi din plin, fără să cheltuieşti mare lucru, şi să te plimbi la mare sau la munte cu prietenii apropiaţi. După Luna plină din data de 3 iunie vor veni zile benefice pentru relaţia de dragoste sau pentru relaţii noi de prietenie. Vineri, primeşti un cadou deosebit din partea părinţilor.  

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Vărsător

Vei recupera ceva pierdut, ba chiar vei primi ceva în plus pe lângă ce ai avut. Poate fi vorba despre bani, dar pare să fie mai degrabă ceva legat de un obiect de valoare. După Luna plină din Săgetător, din 3 iunie, te aşteaptă numai veşti bune cu privire la câştigurile tale. Nu este exclus să obţii o mărire de salariu, dacă ai lucrat la proiecte mai deosebite pentru locul tău de muncă.

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie – zodia Pești

Păstrează-ţi banii cu grijă sau cumpără numai ceea ce poate fi vândut în profit pe viitor. Mercur te avertizează să fii foarte atentă la creditele şi datoriile pe care le ai de plătit, deoarece se pot strecura anumite erori în contractele semnate. Este posibil să te confrunţi şi cu rude care încearcă să obţină anumite avantaje în detrimentul tău.