Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie  – zodia Berbec

Vor fi câteva zile pline la început de săptămână, în care trebuie să te ocupi de treburile casei, de acte și documente importante sau de facturi restante. Vei avea mai mult de lucru, mai ales dacă ai fost recent în concediu și au rămas lucruri neterminate. Este o perioadă bună să finalizezi tot ce este important pentru tine înainte de Luna plină din data de 30 august.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Taur

Se pare că vei avea parte de unele surprize mai puțin plăcute, dar nu trebuie să te îndoiești de tine și deciziile pe care le iei. Din data de 28 august, Uranus intră în mișcare retrogradă în zodia ta și poate aduce, chiar din primele zile, vești neplăcute. Tu ai grijă să îți faci un plan de rezervă, dacă începi să lucrezi la ceva nou. Dar așteaptă să iei deciziile mari după Luna plină din 30 august.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie – zodia Gemeni

Ține cont de faptul că Mercur este în continuare retrograd în zodia Fecioarei, iar planurile care țin de bani, investiții, achiziții și documente este posibil să se schimbe. Mai bine te ocupi de proiectele mai mici, care nu necesită cheltuieli mari și pe care le poți face doar cu propriile resurse. După Luna plină din 30 august ar fi bine să iei legătura cu prietenii care au nevoie de tine.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Rac

Se anunță veşti mai bune şi se pare că Venus te va ajuta să rezolvi problemele casnice care ţi-au făcut zile amare săptămâna trecută. La serviciu, după data de 1 septembrie, atmosfera se mai destinde şi vei reuşi să te adaptezi noilor exigențe. Dacă, totuşi, preferi să îți cauți alt loc de muncă, trebuie să iei legătura cu toate persoanele pe care le cunoști și care te pot ajuta în acest sens, în afară de prieteni și familie. 

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Leu

Ar fi bine să faci mici schimbări în viaţa personală și să acorzi mai mult timp relaţiei de dragoste, mai ales în preajma Lunii pline din 30 august. Dacă vrei să îţi păstrezi o anumită independenţă, ar fi bine să discuţi sincer cu partenerul tău, pentru ca relaţia voastră să nu aibă de suferit. Cum astrele nu prevăd probleme de cuplu în această perioadă, se pare că veți ajunge la un compromis.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Fecioară

Vei avea mai mult de muncă şi prea puţin ajutor din partea celor care ar trebui să colaboreze cu tine. Mercur este retrograd în Fecioară, astfel că apar tot felul de obstacole în relaţia cu şefii sau cu persoanele de care depinde slujba ta. Nu reuşeşti să rezolvi mare lucru la final de august, dar vor veni vremuri mai bune din septembrie, când vei reuși să câștigi mai bine. Marte îți aduce, totuși, și vești bune din partea prietenilor aflați în străinătate.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie – zodia Balanță

Se pare că îți vei schimba planurile de la o zi la alta, înainte de Luna plină din 30 august. Se pot ivi noi oportunități pe parcurs. Dacă vrei să pleci în concediu sau într-o călătorie, ai grijă de actele tale de identitate și de bunurile de valoare pe care le iei cu tine. Mercur este retrograd acum și anunță posibile pierderi. Dar, dacă ești atentă și verifici de două ori tarifele la cazare, nu vei avea surprize neplăcute.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Scorpion

Vei avea parte de veşti mai bune legate de salariu sau de câştiguri, dacă ai o afacere de familie. Începe o perioadă în care ai parte de surprize frumoase şi de recompense, dar nu trebuie să uiţi de rata la bancă sau de facturile restante. Începutul lunii septembrie este un moment bun să vinzi în profit un obiect de valoare sau o proprietate.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Săgetător

Ultimele zile de august pot aduce o perioadă frumoasă, cu evenimente în familie, aniversări sau nunți și chiar întâmplări norocoase. Marte îţi aduce în cale persoane deosebite și te pune în fața unor situații inedite, dar cu final fericit. Veşti bune vin şi pentru unele rude sau pentru membrii familiei tale. Te vei întâlni mai des cu ele să faceți planuri noi legate de copii.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Capricorn

Vei fi nevoită să amâni câteva planuri importante până la mijlocul lunii septembrie, când vei avea mai multe şanse să le duci la bun sfârşit. Mercur retrograd va ridica noi obstacole în calea ta și va fi destul de greu să le depășești fără ajutorul prietenilor. Abia după data de 15 septembrie vei dispune de mai mulţi bani, iar astrele te sfătuiesc să nu te grăbeşti şi să faci lucrurile de mântuială.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Vărsător

Uranus retrograd te poate influența în aceste zile care vor fi mai aglomerate și mai obositoare. Trebuie să faci un efort și să închei anumite proiecte înainte de Luna plină din data de 30 august. Spre sfârşitul lunii august se anunţă și cheltuieli neprevăzute, o parte legate de o călătorie, o altă parte legate de proiectele partenerului de viaţă. Ar fi bine să pui deoparte niște bani sau să te gândești la o modalitate de împrumut fără riscuri.

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie – zodia Pești

Se apropie Luna plină din 30 august care va fi în zodia ta, în semnul Peștilor. Ea poate aduce schimbări mari și toate în avantajul tău. Influența lui Mercur retrograd scade și situația ta materială se îmbunătățește. Se pare că te vei bucura de un buget mai mare să îți pui în aplicare toate dorințele. Venus și Luna plină vor alunga și problemele financiare, și problemele de cuplu, astfel că te vei bucura de o perioadă cu realizări.