Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie  – zodia Berbec

Profită de zilele senine și încearcă să ieși mai des cu prietenele sau să faci plimbări lungi cu cei mici, dacă ai copii. Mișcarea în aer liber este foarte importantă pentru tonusul tău și Venus susține acum orice activitate benefică pentru sănătate. La serviciu, atmosfera este destul de relaxată, mai ales dacă ai încheiat cu bine unul dintre cele mai grele proiecte de la începutul lunii iunie.

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Taur

Este posibil să apară momente de cumpănă și vei face alegeri mai dificile. Jupiter arată succes, astfel că trebuie să ai încredere în tine și totul se va rezolva cu bine. În primul rând, trebuie să ai încredere și în oamenii de lângă tine care au aceleași interese. Dacă vorbiți aceeași limbă, nimic nu poate interveni să vă dea peste cap proiectele. Astrele favorizează toate planurile profesionale.

Horoscopul săptămânii 26 iunie – 2 iulie – zodia Gemeni

Mercur va pleca din zodia ta și va trece în zodia Racului din data de 26 iunie. Problemele legate de bani nu vor mai fi atât de presante. Dar îți va merge bine luna aceasta numai dacă ai deja un buget generos pentru vacanțe și călătorii. Vei dori să pleci la drum, însă banii trebuie împărțiți cu grijă între nevoile personale, facturi și excursiile pe care ești tentată să le faci la final de iunie.

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Rac

Vei avea ceva de câștigat în ultimele zile din iunie și vei avea parte de zile deosebit de frumoase. Mercur, care părăsește zodia Gemenilor și intră în zodia Racului marchează o realizare deosebită, o victorie în plan profesional sau personal. Este un moment de plenitudine în dragoste, legat fie de o logodnă sau de o nuntă apropiată, fie de conceperea unui copil. Viaţa intimă pare să se schimbe. 

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Leu

Profită de influenţa benefică a lui Jupiter pentru a pune capăt unor neînţelegeri mai vechi cu persoane din familie sau colegi de serviciu. Situaţiile neplăcute vor lua sfârşit în curând, mai ales cele în care sunt implicate rudele partenerului de cuplu. Îţi poţi face alte planuri de viitor. Venus vă protejează dragostea şi influenţele din afară familiei voastre vor fi înlăturate cu mult tact.

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Fecioară

Încearcă să îți faci mai mult timp pentru tine și să acorzi mai mult timp lucrurilor care îţi plac, deoarece este cea mai bună perioadă pentru proiectele personale. Ocupă-te de un hobby neglijat în ultima vreme sau de planurile pe care ţi le-ai făcut cu prietenii și nu ai reușit să le pui pe roate. Obligaţiile de serviciu îți vor răpi o parte din timpul liber, dar vei reuşi să câştigi mai bine, ceea ce te face optimistă. În familie, pot apărea evenimente de la care nu poţi lipsi.

Horoscopul săptămânii 26 iunie – 2 iulie – zodia Balanță

Este o perioadă favorabilă, iar tranzitul lui Mercur din Gemeni în Rac îți prinde bine în toate proiectele legate de casă și de familie. Se pare că se vor schimba câteva lucruri în viaţa ta, mai ales în relaţia de dragoste. Dacă te gândeşti să te muţi împreună cu persoana iubită în altă locuință, acum este momentul potrivit să căutați o casă și să vă faceţi alte planuri de viitor. Și Venus va fi de partea voastră cu multă pasiune!

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Scorpion

Fii curajoasă, ia decizii rapide și ai încredere în capacitatea ta de analiză! Mercur te menţine într-o formă fizică şi psihică foarte bună, mai ales dacă faci mai multă mișcare. Sub influenţa unor persoane bine intenționate, perspectivele tale de viitor se schimbă şi eşti mai hotărâtă să scapi pentru totdeauna de problemele dificile. Venus te sprijină şi ea să rezvoli situaţiile delicate şi să ieşi din încurcăturile în care te-ai aflat, fără pierderi mari.

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Săgetător

Vei avea parte de o perioadă prosperă, în care îţi poţi reface bugetul, dacă ai avut pierderi, şi poţi găsi resurse noi pentru câștigurile viitoare. În plan profesional, îţi vei face contacte noi şi proiectele la care trebuie să lucrezi vor evolua mult mai rapid. O vreme, vei avea mai puţin timp liber şi viaţa personală va trece în planul secund. Dar prietenii te vor căuta şi vei avea parte de vizite surpriză.

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Capricorn

Mercur își începe tranzitul prin zodia Racului, ceea ce poate fi de bun augur pentru câștiguri. În semnul Racului, Mercur pune accentul pe venituri, afaceri și parteneriate vechi, din care pot ieși bani noi. Cine primește acum o ofertă de colaborare, să lucreze cu program scurt, se poate considera un om norocos pentru că i se deschid în față noi perspective.

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Vărsător

Vei avea câteva zile liniștite la final de iunie, iar bugetul tău pare să fie destul de stabil. Nu se anunţă pierderi, dar nici realizări sau câștiguri importante. Poţi pune banii deoparte pentru alte planuri pe care ţi le vei face în următoarele luni, călătorii, concedii, mici distracții de vară. O veste neaşteptată, în preajma zilei de 27 iunie poate aduce necazuri în familie. Dar Venus te ajută să îndrepți lucrurile. 

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie – zodia Pești

Începe o perioadă aglomerată la serviciu, iar micile probleme din trecut, care nu au fost rezolvate la timp, vor lua proporţii. Poţi pierde controlul asupra unor situaţii care vor fi preluate de colegii care au mai multă experienţă. În cuplu, situaţia poate deveni tensionată din cauza problemelor cu care se confruntă persoana iubită, mai ales dacă tu eşti suspicioasă din fire și îi faci reproșuri prea des.