Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie  – zodia Berbec

Luna plină va ajunge în zodia Berbecului pe data de 29 septembrie. Ea va marca o perioadă de împliniri și vei avea șansa să găsești soluții la diverse probleme cu care te confrunți. Luna plină înseamnă sfârșit, dar și un nou început. Imediat după 29 septembrie, când vei încheia cu bine anumite activități sau proiecte, te poți angaja într-o activitate nouă, mult mai atractivă.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Taur

Confortul este foarte important în această perioadă și simți nevoia să te odihnești mai mult în preajma Lunii pline. Acordă-ți o scurtă perioadă de relaxare, încearcă să îți ordonezi gândurile, planurile din viitorul apropiat și prioritățile. Vei reuși să găsești idei mai bune, dacă ești odihnită. În altă ordine de idei, încearcă să te întâlnești cu prietenele dragi.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Gemeni

Îți merge mai bine, aduni bani, primești o recompensă și găsești mai mult timp liber pentru tine. Luna plină din Berbec, din data de 29 septembrie, te provoacă să te ocupi de activități și planuri care necesită finalizare imediată. Nu sta pe gânduri, mai ales dacă te ajută și persoane de încredere din jurul tău. Poate fi o perioadă prielnică pentru mici investiții.  

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Rac

Ultimele zile de septembrie, marcate de Luna plină din Berbec, vor fi zile dificile și tensionate pentru zodia ta. O lună plină într-un semn de Foc înseamnă pentru tine provocări în plan emoțional și sentimental. Nu este exclus să apară probleme în căsnicie sau în relația de cuplu. Dar trebuie să faci un compromis, astfel încât să puteți continua cu proiectele voastre comune.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Leu

Schimbările pozitive te ajută să ai o atitudine mai optimistă cu privire la tot ce ţi-ai propus să faci pe viitor. În a doua parte a săptămânii încerci să pleci într-o călătorie de scurtă durată, dar pentru acest lucru, trebuie să te pregăteşti în mod deosebit. Venus domină casa Carierei, aşa că trebuie să profiţi de oportunităţile pe care ţi le scoate în cale. De joi, este posibil să apară probleme legate de părinţi.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Fecioară

Vei avea parte de o schimbare radicală şi benefică. Starea de spirit se îmbunătăţeşte, eşti mult mai optimistă cu privire la familia ta, iar Venus îţi aduce veşti bune de la cei aflaţi departe. Dacă eşti singură, încearcă să te întâlneşti mai des cu grupuri largi de prieteni, deoarece aşa vei avea şansa să îţi găseşti un partener. După 29 septembrie, fii atentă la cei care se îndepărtează de tine.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Balanță

Lucrează singură și caută soluții pentru tine, mai ales dacă te apuci de treburi foarte importante pentru viitorul tău. Marte îşi continuă mersul retrograd în ultima casă a zodiacului, îndemnându-te să fii mai rezervată şi mai prudentă. Marţi şi miercuri cauţi liniştea şi te retragi din grupurile gălăgioase. Sâmbătă ţi se împlinesc toate dorinţele legate de copii şi de familie. Vor fi alături de tine!   

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Scorpion

Primeşti salariul sau banii promişi de ceva vreme. Începe o săptămână mult mai bună din punct de vedere financiar, dar şi în dragoste ai parte de câteva surprize deosebite. Luna plină şi Neptun te îndeamnă să ierţi, să uiţi micile greşeli ale partenerului de viață și să te gândești la noi planuri de cuplu. În octombrie puteți realiza multe lucruri împreună, deoarece astrele sunt favorabile.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Săgetător

Continuă să fii prudentă la serviciu, deoarece Jupiter este retrograd în casa Carierei şi poate amplifica problemele apărute la începutul lunii. Luna plină din 29 septembrie îţi atrage atenţia asupra unei schimbări care va avea consecinţe pe termen lung. Dacă nu te poţi acomoda acestei schimbări, relaţia cu soţul sau cu rudele mai în vârstă poate fi tensionată.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Capricorn

Încearcă să împingi lucrurile mai departe, să ieși din limitele pe care ți le impui singură. În această perioadă, Luna plină arată că poţi avea succes numai dacă insişti, dacă îi obligi pe ceilalţi să facă anumite compromisuri. La rândul tău, trebuie să te implici în planurile comunităţii din care faci parte. Este posibil să primeşti obligaţii în plus faţă de şcoala la care învaţă copiii tăi.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Vărsător

Se anunţă pierderi sau veşti neplăcute legate de unele decizii greşite din trecut. Luna plină te poate ajuta să îndrepţi situaţia, dacă ai suficientă răbdare să urmezi sfaturile altora. O scurtă călătorie, la sfârşit de săptămână, ţi-ar prinde bine şi ar fi un bun prilej să întâlneşti oameni interesanţi. Vei descoperi şi câteva probleme care ar fi rămas secrete mult timp.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie – zodia Pești

Demonstrează celor din jur că nu eşti chiar atât de egoistă precum te văd ei. Marţi ai ocazia să îţi răscumperi o greşeală, iar joi ai parte de o întâlnire mai deosebită. Vei fi tentată să îţi ascunzi eşecurile sau să minţi cu privire la planurile de viitor. Dar, astfel, nu vei primi nici un ajutor. Luna plină din 29 septembrie marchează o perioadă prielnică și vei fi susținută, dacă ești deschisă cu ceilalți.