Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie  – zodia Berbec

Este vremea să călătorești, să petreci, să ieși mai des cu prietenii, să te bucuri de vară. Ești o zodie de Foc foarte activă și optimistă, iar săptămâna aceasta astrele îți oferă exact ce ai nevoie pentru a te simți excelent. Dacă pleci în vacanță, ai ales cea mai bună perioadă a anului. Jupiter va fi de partea ta și îți oferă ocazii bune să descoperi activități inedite și distractive.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Taur

Vei fi mai mult pe drumuri, pornești spre destinații noi și refuzi să pleci în vacanță în locurile deja cunoscute. Ești tentată acum de tot ce este nou. Ți-ar prinde bine un sejur în străinătate, poate pe o insulă exotică sau în munții răcoroși ai Elveției. Dacă vrei să petreci timpul cu copiii, poate că cea mai bună alegere este o stațiune unde pot descoperi natura.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Gemeni

Verifică atentă toate documentele necesare la serviciu și facturile de acasă pe care le mai ai de plătit. Este sfârșit de lună și vei avea un bilanț de făcut. Trebuie să îți revizuiești bugetul și să încerci să pui deoparte bani pentru noile călătorii care se anunță în luna august. Spre sfârșitul săptămânii este bine să te ocupi de treburile gospodărești și să repari lucrurile deteriorate.

Horoscopul săptămânii 24 – 30 iulie – zodia Rac

Marte te avertizează că poți fi păcălită. Evită să lucrezi cu persoane care nu își respectă promisiunile. În ultimele zile de iulie, vei avea o perioadă tensionată, iar Venus retrograd poate amplifica orice problemă, oricât de mică. Dacă te poți descurca singură, nu mai cere ajutorul nimănui și vei avea rezultate mult mai bune. Iar, dacă ești nevoită să colaborezi cu alții, ai răbdare cu ei!

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Leu

Verifică de două ori toate pregătirile pentru vacanță, să nu ai surprize neplăcute! Este o perioadă excelentă pentru concediu, începe să îți meargă mai bine și lucrurile se schimbă în favoarea ta. Venus retrograd arată că semnul tău astral este el favorizat de astre, iar dorințele tale vor fi mai ușor de împlinit. Familia și călătoriile îți acaparează tot timpul, dar vei avea noi resurse pentru fiecare.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Fecioară

Încearcă să fii echilibrată! Relaţiile cu cei din jur pot deveni tensionate. Vor fi momente în care nu vei mai reuşi să comunici cu nimeni. Veşti subversive vor ajunge la tine pe diverse căi şi vei avea impresia că unii oameni te trădează pentru că interesele lor sunt opuse proiectelor tale. Priveşte dincolo de aparenţe şi vei descoperi că adevărul iese la lumină când îţi pasă cu adevărat de ceilalţi. 

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Balanță

Îţi place să fii în centrul atenţiei, iar evenimentele de la sfârșitul lunii te ajută să îi cucereşti pe cei din jur. La birou sau printre prieteni, străluceşti! Ideile tale pentru petreceri sunt lăudate şi puse în practică imediat. În vârtejul întâlnirilor şi al distracţiilor, s-ar putea să neglijezi planurile romantice pe care ţi le propune iubitul tău. Rişti să-i pierzi încrederea!

Horoscopul săptămânii 24 – 30 iulie – zodia Scorpion

Amână planurile mari pentru a doua jumătate a lunii august și până atunci bucură-te de vacanțe. Încearcă să repari problemele de cuplu cu seri romantice și călătorii. Venus retrograd poate provoca răsturnări de situaţie şi surprize neplăcute. Dispute, contradicţii… persoana iubită pare să fie cu totul împotriva ideilor tale. Din fericire, nu va ţine mult! În cele din urmă trebuie să găsiți câteva planuri comune.

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Săgetător

Trage linie la final de iulie şi gândeşte-te la toate lucrurile frumoase pe care le-ai trăit. Întoarce-te acolo unde ai fost fericită, fă o călătorie într-un oraș plin de istorie sau pe meleagurile bunicilor. Uneori, trecutul ne rezervă surprize care ne schimbă viaţa, iar acestea pot veni curând. Oamenii de care ai fost cândva apropiată te vor surprinde cu darurile pe care ţi le vor oferi. 

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Capricorn

Trăiește clipa și nu ocoli pasiunea, chiar dacă ți se pare că plătești un preț scump. Iubirea condimentează vacanța de vară, iar Marte sparge gheaţa într-o relaţie care nu părea să aibă niciun viitor. O dragoste neîmpărtăşită, o iubire la care nu sperai aşteaptă doar un moment prielnic să îşi aprindă flacăra. Iar petrecerile de vară pot fi ocazia cea mai bună să îi cucereşti inima.   

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Vărsător

Primești vești bune la final de iulie, atât în viaţa personală, cât şi în carieră. Nimic nu îţi mai stă în cale dacă vrei să îţi atingi scopurile. Chiar înainte de vacanţă, vei obţine rezultatele şi profitul pe care scontai. După această victorie, concediul va fi plin de bucurie. Ar fi bine să îl petreci în compania familiei şi a rudelor apropiate, care au veşti extraordinare pentru tine. 

Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie – zodia Pești

Se adună veştile bune, chiar dacă mai apar mici obstacole la serviciu. Primeşti invitaţii la petreceri pe care nu le poţi refuza. Rişti să îţi superi prietenii care fac tot posibilul să te smulgă din preocupările tale zilnice. S-ar putea să nu fii prea norocoasă în dragoste, dar momentele petrecute cu cei cărora le pasă de tine vor fi excelente. Bucură-te de ceea ce primești!