Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie  – zodia Berbec

Fii precaută ori de câte ori foloseşti transportul public. Uranus te avertizează că te aşteaptă mici accidente. Partenerul tău îţi propune câteva proiecte de casă pe care trebuie să le rezolvaţi foarte repede. Ideile lui îţi vor schimba puţin viaţa şi mediul în care trăieşti. La serviciu, poate că este momentul să te retragi din proiectele mai grele și să te ocupi de ceva mai creativ.  

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Taur

Se arată diverse schimbări și situații care te obligă să iei o hotărâre decisivă pentru tine şi iubitul tău. Astrele sunt favorabile pentru continuarea relaţiei. Dacă eşti deja căsătorită, eşti tentată să faci planuri noi pentru Sărbătorile de iarnă. Cu banii stai bine, dar, la serviciu, ai câteva probleme de comunicare cu un şef exigent. Spre sfârşitul săptămânii, temerile tale se dovedesc neîntemeiate.

Horoscop săptămânii 23 – 29 octombrie – zodia Gemeni

Începi să faci bilanţul lunii octombrie. Dacă eşti nemulţumită de viaţa ta personală, intimă, trebuie să iei o decizie nouă. Lucrurile se pot îndrepta pe viitor, dacă ai răbdare şi dacă merită să ierţi greșelile. Curând vei încheia un proiect important la muncă şi ar fi bine să îţi ceri toate drepturile la şedinţa de la sfârşitul săptămânii. Miercuri sau joi eşti obligată să faci o călătorie lungă, în afara oraşului.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Rac

Fii deschisă la nou pentru că te aşteaptă schimbări pe care le impun cei dragi din familie, în special copiii. Mama ta te roagă ceva special şi nu poţi sta deoparte. O prietenă trece printr-o perioadă dificilă şi trebuie să o ajuţi şi pe ea. La începutul săptămânii, ai câteva probleme de sănătate şi dureri abdominale. Dar odihna și câteva remedii naturiste te vor ajuta să depășești momentele neplăcute.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Leu

Te urmăreşte o greşeală mai veche. Suporţi acum consecinţele, dar, până joi, primeşti ajutor și bani pentru a depăși situația. La serviciu, munceşti mai mult şi stai cu orele peste program. Te confrunţi cu o atmosferă mai neplăcută la serviciu, iar acasă abia mai ai timp să te pregăteşti pentru planurile personale. Miercuri poate fi o zi norocoasă pentru că afli veşti bune legate de cei dragi.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Fecioară

Ai mare încredere în tine şi ai toate motivele să priveşti înainte cu optimism. Marte te ajută să scapi de toate problemele până joi, mai ales de cele de la serviciu. Îţi doreşti o schimbare la locul de muncă şi aceasta va veni din partea unui coleg care propune un nou proiect. Nu refuza propunerea lui de colaborare, pentru că vei avea numai de câştigat la începutul lunii viitoare.

Horoscop săptămânii 23 – 29 octombrie – zodia Balanță

Te temi că se apropie greutăţile financiare de care te-ai ferit până acum. Bugetul de care dispui nu este atât de consistent pe cât ţi-ai fi dorit în toamna aceasta. Ar fi bine să renunţi la unele cumpărături pentru tine sau pentru casă și să eviți obiectele de care nu ai nevoie. Cineva apropiat din familie îţi cere ajutorul pentru ceva care nu implică bani sau vreun efort deosebit.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Scorpion

Se aglomerează treburi urgente. Dar majoritatea sunt condiţionate de munca altor persoane, aşa că nu poţi rezolva prea multe singură. Aştepţi bani care nu mai vin şi eşti îngrijorată deoarece nu ai multe soluţii de rezervă. În dragoste, dacă nu eşti căsătorită, iei hotărârea să fii o vreme singură şi amâni întâlnirile intime pentru altădată. Spre mijlocul săptămânii, te supără durerile articulare.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Săgetător

Perioada favorabilă iubirii se prelungeşte şi săptămâna aceasta. Ai şanse mari să îi atragi atenţia celui de care te-ai îndrăgostit. Miercuri şi joi primeşti telefoane sau vizite din partea unor prietene care te ajută cu sfaturile lor. Vineri ai o nouă întâlnire cu oameni deosebiți, cu care vei face alte planuri pentru viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Capricorn

Eşti preocupată de problemele ivite în familie şi, mai ales, de problemele financiare ale partenerului de viaţă. Organizează-ţi mai bine casa şi revizuieşte priorităţile familiei. Un coleg sau un şef caută un punct sensibil pe care să îl exploateze. Nu da importanţă vorbelor răutăcioase aruncate de unii colegi. Joi vei avea ocazia să le demonstrezi că poţi lucra eficient şi singură.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Vărsător

Te aşteaptă o perioadă mai grea la serviciu. Munceşti mult, chiar în locul altora, şi faci totul numai cu gândul la comisioanele pe care le primești la final de lună. Dacă vrei să schimbi domeniul sau spaţiul de lucru, marţi sau miercuri trebuie să discuţi această problemă cu şefii. Spre final de săptămână, dacă ai copii de vârstă preșcolară, este posibil să se confrunte cu uşoare probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal 23 – 29 octombrie – zodia Pești

Fii optimistă pentru că nu vei putea depăşi necazurile de acum decât cu multă muncă. Spre sfârşitul săptămânii vei avea parte de o recompensă care te va ajuta să zâmbeşti din nou. Chiar dacă nu este vorba de bani, cadoul sau ajutorul pe care îl vei primi va fi mai consistent decât câştigul pe care îl aşteptai. Vineri, fii mai atentă la colegii din jur care ar putea fi bolnavi.