Horoscop săptămânal 21 – 27 august  – zodia Berbec

Mare atenție la dorințele persoanei iubite. S-ar putea să fie nevoie de un sacrificiu financiar pentru a le împlini, dar nu le poți amâna. Mercur își începe mișcarea retrogradă în zodia Fecioarei și anunță cheltuieli mari mai ales în cuplu, pentru călătorii, pentru distracții și aventuri care vă ajută să redescoperiți pasiunea. Nu amânați distracțiile, dacă vă puteți bucura de ele cu un buget adecvat.

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Taur

Încearcă să fii flexibilă cu persoanele dificile. Chiar dacă faci un mic compromis, este important să păstrezi o comunicare directă cu ele. În viața personală, Mercur retrograd te poate ajuta să vezi mai clar soluțiile pentru problemele vechi. Acum este momentul să te ocupi de sănătatea ta, să îți faci analizele, să cauți soluții alternative pentru afecțiuni care te supără de câteva zile.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 august – zodia Gemeni

Ține cont de faptul că Mercur, astrul zodiei tale, va fi în mișcare retrogradă în perioada 23 august – 15 septembrie. Va fi o perioadă benefică, vei avea timp să te ocupi pe îndelete de unele situații mai delicate și vei relua legătura cu persoane care te pot ajuta în carieră. Vei vedea mai clar soluții de viitor pentru a gestiona mai bine proiectele de familie.

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Rac

Ţi-e teamă că te ocoleşte dragostea, dar mijlocul acestei săptămâni este dominat de astrul iubirii. Vei cunoaşte pe cineva, dacă eşti singură, arată Venus. Și chiar dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată, tot vei avea câteva ocazia să flirtezi. Venus retrograd în Leu aduce schimbări în viaţa ta intimă, va fi mai dinamică și plină de evenimente, fără să schimbi neapărat şi partenerul.   

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Leu

Vei avea parte de noroc la sfârşit de august şi o bună parte din problemele familiei se va rezolva mai repede decât sperai. Aproape toate veştile legate de carieră şi de locuinţă vor fi de bun augur. Mai puţin generoasă cu tine este dragostea, care devine capricioasă şi nestatornică. Dar o persoană puţin cunoscută îţi va deveni prieten de nădejde în curând. 

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Fecioară

Vei avea zile norocoase și vei reuşi să scapi de problemele pe care ţi le-a provocat pierderea unui contract sau a unor acte importante. Cineva îţi sare în ajutor şi le recuperează, pentru liniştea ta sufletească. Zilele aceasta nu primeşti nicio veste neplăcută din punct de vedere financiar. Dar trebuie să îţi plăteşti impozitele, taxele sau facturile mai devreme.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 august – zodia Balanță

Începe o săptămână mai grea în care ai putea pierde o sumă semnificativă de bani. Trebuie să fii foarte atentă la motivele pentru care persoanele apropiate, din familie sau din cercul de prieteni, te roagă să le împrumuţi bani. În această perioadă, banii sau obiectele date altcuiva sunt greu de recuperat. Problemele cu dantura te supără spre sfârşitul săptămânii.

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Scorpion

Te bucuri de primele rezultate, după munca intensă depusă în primele zile ale anului. Ai muncit singură, fără să ceri ajutor, dar ideile tale par să dea roade bogate. Influenţa lui Jupiter te ajută să scapi de un obicei costisitor sau să convingi pe cineva să renunţe la un obicei care îţi afectează bugetul casei. Discuţiile şi întâlnirile de joi vor fi importante pentru câștigurile de la finalul lunii.

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Săgetător

Primeşti ajutor din partea unui prieten pe care îl vezi foarte rar. Datorită lui vei reuşi să treci mai uşor peste problemele de sănătate care se accentuează la sfârşitul lunii. Se aglomerează şi programul de lucru, iar timpul liber pare să fie tot mai scurt. Ai nevoie de o vacanţă ca să pui la punct proiectele legate de familia ta. De vineri, te poți gândi la călătorii și mici distracții.   

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Capricorn

Ai cele mai mari şanse să duci la bun sfârşit un proiect drag inimii tale. Fii mai îndrăzneaţă cu persoanele mai puţin cunoscute şi le vei cuceri încrederea. Spre sfârşitul săptămânii primeşti tot mai multe invitaţii de la prieteni. Nici nu ştii la cine să mergi mai întâi, de teamă să nu dezamăgeşti pe nimeni. O situaţie dificilă din familie se va încheia joi, spre bucuria tuturor.  

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Vărsător

Pleacă cineva din viaţa ta și va fi o schimbare care ţi-ar putea prinde bine pe viitor, deşi nu eşti foarte mulţumită de decizia lui în prezent. La serviciu, lucrurile se complică, unii colegi par să aibă pretenţii prea mari, ceea ce s-ar putea să dăuneze relaţiilor de muncă. Până la sfârşitul săptămânii, apar, totuşi, veştile bune legate de salariu sau de împrumuturile cerute.

Horoscop săptămânal 21 – 27 august – zodia Pești

Ai grijă, în continuare, de sănătatea ta! Chiar dacă simptomele nu sunt dureroase, se pare că persistă o problemă de sănătate care necesită răbdare și tratament susținut. Spre sfârşitul săptămânii se aglomerează iar treburile urgente legate de serviciu. Nu se va produce nicio schimbare importantă, dar este recomandabil să nu laşi nimic la voia întâmplării.