Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie  – zodia Berbec

Îți merge excelent după Luna plină de la finalul lunii septembrie. Începutul lunii octombrie este plin de energie și vei pune pe roate câteva planuri importante. În aceste zile vei primi mai mulți bani și poți începe să lucrezi la diverse proiecte legate de casă sau legate de viitorul copiilor. Dacă ai mai mulți bani, deschide un depozit bancar pentru copii.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Taur

Vei decoperi, poate, că ai făcut o greşeală destul de serioasă. Poate fi vorba de o semnătură pusă pe un document greșit sau de un împrumut care te împovărează. Îţi trebuie o sumă mare de bani să scapi de povară, dar trebuie să faci un sacrificiu pentru că nu poţi ocoli această problemă. Pe de altă parte, în cuplu vor fi câteva zile frumoase și vei avea sprijinul soțului în orice moment.  

Horoscopul săptămânii 2 – 8 octombrie   – zodia Gemeni

Evită datoriile și promisiunile pe care crezi că nu le poți onora. Ești tentată de planuri mari, dar ar fi bine să pui niște bani deoparte. Zilele acestea, vei avea multe alte bucurii care nu sunt legate de situația ta financiară. Vei primi vești bune de la prieteni, vei ieși mai des la un film, la o piesă de teatru sau la o întâlnire cu oameni care știu să aprecieze viața simplă.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Rac

Este posibil ca astrele să îți aducă zile mai dificile. Relaţia ta cu o femeie care are un rol destul de important în viața ta poate fi afectată. Probabil nu o să vă mai înţelegeţi o perioadă lungă de timp. În cursul săptămânii, Venus avertizează că apar probleme de sănătate pentru care ai nevoie de bani. Nu neglija indicațiile date de medic, pentru că se vor complica și vor fi mai greu de tratat.   

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Leu

Lasă amintirile deoparte şi încearcă să te bucuri de ceea ce ţi-au pregătit astrele în aceste zile. Zodia ta va fi destul de norocoasă și vor apărea evenimente care te vor ajuta să fii mai veselă, mai optimistă și să ai mai multă încredere în norocul tău. În aceste zile, poţi descoperi o altă dragoste, dacă faci un efort să uiţi relaţia din trecut. La serviciu, apar provocări noi și ai nevoie de energie.   

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Fecioară

Vei trece printr-o situaţie neplăcută la sfârşitul acestei săptămâni. Planurile tale sunt date peste cap de un prieten care nu se poate hotărî ce vrea și este posibil să iei și tu o decizie greșită. Nu te lăsa influențată de capriciile și dorințele altora. Tu ai grijă de prioritățile tale! La serviciu, ai parte de veşti bune şi reuşeşti să obţii ceea ce doreai. Se pare că vei câștiga un comision pentru un nou proiect.   

Horoscopul săptămânii 2 – 8 octombrie   – zodia Balanță

Ai şanse mari să recuperezi niște bani pierduți mai demult sau să primeşti cadou ceea ce nu îţi permiţi să cumperi tu. La începutul săptămânii se anunţă plimbări sau drumuri lungi, poate chiar în afara țării. Vei cunoaște tot felul de oameni, dar ferește-te de cei care vorbesc prea mult. De obicei, nu poți avea încredere în ceea ce îți povestesc și nici nu poți avea relații stabile cu ei.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Scorpion

Primeşti banii aşteptaţi, dar îi cheltui repede. Se pare că eşti tentată să faci investiţii mari în aceste zile, poate niște mobilă nouă sau aparatură care să îți ușureze munca în bucătărie. Este o perioadă bună pentru achiziții utile. Dar ferește-te de lucrurile care sunt frumoase, dar care în realitate nu te ajută la nimic. Pe de altă parte, în familie este mai mult nevoie de tine, dar nu te implica dacă ceilalți se pot descurca singuri.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Săgetător

Bucură-te de linişte, pentru că este aproape singura săptămână din luna octombrie în care nu mai apare nicio problemă şi nicio urgenţă. Este momentul să îţi consolidezi poziţia la serviciu şi să îi laşi pe ceilalţi să experimenteze căi noi. Ocupă-te de tine, mergi la coafor sau cumpără ceva nou pentru casă. O mică schimbare îţi va da acea stare de bine de care ai nevoie după o vară agitată.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Capricorn

Ai parte ce una din cele mai fericite şi norocoase perioade ale lunii octombrie. Venus nu îţi aduce decât veşti bune şi îţi prilejuieşte împlinirea unor dorinţe dragi. Dacă eşti singură, ai mari şanse să pleci într-o localitate vecină şi să întâlneşti pe cineva special. Planifică cele mai importante întâlniri sau treburi ale săptămânii după data de 4 octombrie şi vei avea succes din plin.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie   – zodia Vărsător

Eşti foarte ocupată la serviciu, dar săptămâna aceasta vei avea o contribuţie mai mare la deciziile care se iau la nivelul conducerii. Eşti cooptată în planuri care ţi-ar putea aduce profit peste câteva luni. Spre sfârşitul săptămânii vei discuta despre salariu sau bani pe care trebuie să îi primeşti de la anumite persoane. Mare atenţie la accidentele casnice minore.