Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie  – zodia Berbec

Va fi o perioadă marcată de Luna nouă din Gemeni care te obligă să revizuiești unele planuri, să discuți mai mult despre tine și despre visurile tale. Poate fi o perioadă bună să începi o activitate nouă, fie un sport individual, fie o mică afacere sau un hobby care se poate dezvolta în timp. Dar poate fi o perioadă bună pentru discuții, negocieri și colaborări în domeniul de activitate.

Horoscopul săptămânii 19 – 25 iunie – zodia Taur

Jupiter poate aduce vești bune săptămâna aceasta. Marele astru traversează acum zodia Taurului și intră în relație favorabilă cu Neptun din Pești, ceea ce poate aduce evenimente, situații și vești foarte bune pe plan sentimental și familial. Taurii care au planuri mari de familie în această perioadă vor reuși să le împlinească și să se bucure de aprecierea soților sau a copiilor.

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Gemeni

Începe o perioadă bună pentru comunicare și pentru relații profesionale. Luna nouă din Gemeni, din data de 18 iunie, va influența zilele de la începutul săptămânii și va deschide ușa pentru noi contacte, prietenii și legături profesionale. Dacă ești interesată să participi la diverse evenimente sociale, este un moment bun să ceri invitații sau să cauți noi evenimente în oraș.

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Rac

Ar fi bine să îți iei câteva zile libere, să te bucuri de primul concediu din această vară și să te ocupi de proiectele tale personale. Poate fi o perioadă excelentă pentru renovări în casă, pentru schimbarea mobilei, pentru curățenie generală sau pentru grădinărit. Neptun și Luna nouă din Gemeni arată că proiectele de familie sunt favorizate în aceste zile și le vei pune pe roate cu bani puțini.

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Leu

Cere concediu, călătorește, distrează-te, trăieşte dragostea la cote maxime şi nu te mai gândi la ce se întâmplă mâine! În această perioadă, fiecare zi alături de cel pe care îl iubeşti îţi va modela viitorul. Luna nouă din Gemeni arată că vei avea câteva zile excelente pentru călătorii, pentru o comunicare mult mai bună în cuplu și pentru dragoste. În preajma zilei de 20 iunie un nou proiect incitant prinde contur şi te face fericită.  

Horoscopul săptămânii 19 – 25 iunie – zodia Fecioară

Organizează totul din timp, dar nu spune ”nu” dacă ți se propune o excursie sau o distracție peste noapte. Astrele favorizează acum planurile pe care le-ai amânat în ultima vreme. Este o perioadă bună să te ocupi de ele pentru că vei avea bani. Dar este timpul să te și distrezi și să fii mai spontană. Nu refuza invitațiile prietenilor la diverse evenimente și petreceri de vară.

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Balanță

Lucrurile se pun în mișcare mai ușor, dacă ai niște bani puși deoparte. Aşteaptă, totuşi, ziua de 20 iunie când vin mai mulți bani și poți să investeşti în noile proiecte. După data de 22 iunie, Marte și Mercur te ajută să iei un avans la serviciu, să lucrezi peste program și să termini mai repede unele proiecte dificile. Apoi, te poți gândi la călătorii, chiar excursii în străinătate.   

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Scorpion

Vei avea o perioadă favorabilă, Mercur este de partea ta în ultima decadă a lunii iunie, aşa că bugetul personal ar trebui să crească. Dacă ești interesată de carieră, şansele de promovare apar în jurul datei de 20 iunie. Vei avea succes mai ales dacă lucrezi în colaborare cu persoane din străinătate sau clienți de la firme străine. Iubirea îţi pregăteşte surprize mari, după 22 iunie. Fii pregătită de o schimbare! 

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Săgetător

Eşti tentată să faci o schimbare în profesie, să alegi un domeniu care îţi permite o libertate mai mare de mişcare și în care poți avansa mai ușor. Ai şansa să îţi faci noi prieteni în domeniul care te interesează, iar Venus te ajută să semnezi o colaborare sau un contract avantajos. După 22 iunie, când Soarele ajunge în Rac, ţi se împlinește o dorinţă legată de familie.  

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Capricorn

Vei fi atât de ocupată cu proiectele personale și cariera ta, că vei lăsa dragostea pe locul doi. Nu este exclus să apară câteva momente mai tensionate în relația cu partenerul de viață. Dar va fi alături de tine, dacă vei discuta deschis cu el. Oportunităţile se ivesc de unde te aştepţi mai puţin, iar cea de a doua jumătate a lunii iunie este o perioadă norocoasă, dacă ai nevoie de alt loc de muncă. 

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Vărsător

Vei avea câteva zile excelente, vei câștiga mai bine și vei ajunge în centrul atenţiei, înconjurată de persoane care vor să colaboreze cu tine, care vor să te cunoască îndeaproape. Vestea bună este că vei fi apreciată la serviciu. Relaţia nesigură cu o anumită persoană va deveni mult mai clară. Veţi trece amândoi printr-o situaţie în care vei descoperi adevăratele sale intenţii. Fii precaută cui îi dăruieşti inima ta!

Horoscop săptămânal 19 – 25 iunie – zodia Pești

Primeşti veşti bune şi treci prin situaţii deosebite și norocoase alături de prieteni. Cea de a doua jumătate a lunii iunie este dedicată marilor proiecte. Trebuie să fii mai ambiţioasă şi să realizezi mai mult. După data de 20 iunie, Venus te ajută să descifrezi ascunzişurile unor probleme de familie. De data aceasta, vei reuşi să le rezolvi și vei fi sprijinită de părinți sau de socri.