Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie  – zodia Berbec

Fii atentă la tot ce se întâmplă în plan profesional, în domeniul în care lucrezi. Este posibil să se schimbe oamenii din conducere, să se țină mai multe ședințe, să apară proiecte noi. Spre finalul lunii septembrie, Luna plină va ajunge în Berbec, iar în zilele care preced acest eveniment astrologic vor avea loc unele schimbări în plan profesional. Fii pregătită să profiți de ele!

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Taur

Fii prudentă, dacă lucrurile se schimbă prea repede în jurul tău. Vor fi persoane din anturajul apropiat care vor grăbi finalizarea unor proiecte, dar vor face și greșeli. Tu trebuie să verifici de două ori ce rapoarte dai la serviciu, ce facturi ai de plată și ce cheltuieli ai la final de lună. Între timp, te poți baza pe venituri mai mari la final de septembrie.

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Gemeni

Discută pe îndelete deciziile care se iau în familie și participă la fiecare dintre ele. Nu lăsa pe nimeni să ia decizii pentru tine, dacă nu îți convine situația. După data de 20 septembrie, trebuie să fii mai atentă la situațiile tensionate de la serviciu. Unii colegi nemulțumiți își dau demisia și vei fi nevoită să preiei o parte din munca lor. Dar poți cere o mărire de salariu.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 septembrie – zodia Rac

Apare o situaţie deosebită în familie şi trebuie să dai dovadă de inventivitate și înțelegere, să împaci pe toată lumea ca să nu se transforme într-un conflict de durată. Dacă pleci în călătorie, fereşte-te să mergi singură! Încearcă să iei cu tine o prietenă, dacă nu ești căsătorită. Sau măcar o soră sau un frate. Este o perioadă bună pentru călătorii, dar numai pe distanțe scurte.   

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Leu

Renunţă la lucrurile care costă prea mult şi nu îţi aduc niciun beneficiu. Ai continuat să le foloseşti sperând să ai un profit, dar se pare că a venit momentul să le vinzi. Poate că vei ieși în pierdere, dar vei recupera bani din alte părți. Pe de altă parte, este o foarte bună perioadă să recâștigi afecțiunea unor persoane pe care le-ai neglijat. Încearcă să colaborezi din nou cu prietenii. 

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Fecioară

Numără cu grijă banii pe care îi mai ai la dispoziţie în aceste zile. Se pare că trebuie să plăteşti o factură de care ai uitat, o amendă sau poate o datorie de care tu nu ştiai nimic, dar poate a fost făcută de unul dintre copii. Situația nu este chiar atât de gravă pe cât pare. Află cauza, încearcă să înțelegi motivele care au stat la baza acestei datorii și lucrurile se vor clarifica. Nu te pripi să judeci pe nimeni.

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Balanță

Ai încredere în judecata ta! Oricât ar fi de dureroase unele discuţii cu partenerul de viaţă, trebuie să îţi susţii punctul de vedere ca să fii pe deplin împăcată cu tine însăţi. Întotdeauna i-ai dat sfaturi bune și se va convinge din nou că ideile tale sunt cele mai practice. Găsește un bun prilej să vă împăcați, să vă faceți un cadou simbolic și să ieșiți împreună la o întâlnire romantică.  

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Scorpion

Îţi merge tot mai bine şi primeşti un cadou sau o răsplată la care nu te aşteptai. Cei care te iubesc îți arată cât de mult contezi pentru ei. Luni, te întâlneşti cu persoane dragi, iar miercuri vin veşti bune de la partenerul de viaţă. La serviciu, depinzi de o persoană care ţine foarte mult la tine, dar nu te poate ajuta decât într-o măsură foarte mică. Ai grijă de statutul tău!

Horoscopul săptămânii 18 – 24 septembrie – zodia Săgetător

A venit momentul potrivit să cumperi ceva care poate fi necesar întregii familii. Dacă te gândeai de mult la acest lucru, este cu atât mai indicat să nu mai amâni şi să profiţi de câştigurile bune din septembrie pentru a face mici achiziții. Vei avea o perioadă grozavă, în care vei reuși să obții ceva important pentru tine, dar în care vei primi și cadouri nesperate sau surprize frumoase în cuplu.

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Capricorn

Pune preţ pe prietenia celor dragi sau pe relaţiile nou începute. Ultima decadă a lunii septembrie îţi aduce veşti bune din partea celor care ţi-au făcut anumite promisiuni. La serviciu, vei primi o răsplată, un cadou sau ajutor miercuri şi joi. Sunt cele mai bune zile din punct de vedere financiar. Duminica, mergi la o întrunire sau la o petrecere la care vei avea surprize frumoase.

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Vărsător

Îi ajuţi pe cei mai puţin norocoşi şi răsplata ta nu va întârzia să apară, chiar dacă nu va fi sub forma unei sume de bani. Marţi este ziua cea mai frumoasă a săptămânii, iar Venus şi Jupiter colaborează pentru prosperitatea ta în viitorul apropiat. Uită planurile care ţi se par prea greu de atins. Este momentul să te orientezi către un alt domeniu, în care câştigurile vin mai repede.

Horoscop săptămânal 18 – 24 septembrie – zodia Pești

Îndreaptă-ţi atenţia spre persoanele cele mai dragi din cadrul familiei. Mercur prevede o schimbare în relaţiile voastre, o cale pe care ar trebui să mergeţi împreună pentru a avea succes. O prietenă sau o colegă alături de care munceşti zi de zi te va surprinde cu generozitatea ei. Vineri mai primeşti un cadou şi din partea unei persoane mai în vârstă. Poate fi vorba de mama ta.