Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie  – zodia Berbec

Tot ce vrei acum este să te bucuri de vară, de vacanță, de călătorii. Va fi o perioadă prielnică pentru concediu în a doua jumătate a lunii iulie. Bucură-te de zilele libere și încearcă să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Venus retrograd în Leu îți oferă șanse noi să cunoști pe cineva, dacă ești singură, iar această persoană poate fi în străinătate.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Taur

Te preocupă foarte mult bunăstarea familiei și încerci să le oferi copiilor o vacanță cât mai frumoasă. Venus, astrul zodiei tale, traversează acum zodia Leului, iar din data de 22 iulie va intra în mișcare retrogradă. Lasă ambițiile deoparte și planurile dificile și bucură-te de vacanță, de dragoste, de relaxare sau de activități care îți aduc satisfacții sufletești.

Horoscop săptămânii 17 – 23 iulie – zodia Gemeni

Vor fi zile prielnice pentru dragoste și pentru călătorii. Mercur și Venus se află amândouă în zodia de Foc a Leului și vor aduce mai multă distracție și bucurii în viața ta. Încearcă să îți iei concediu în această perioadă și nu vei regreta. Vei avea ocazia să te ocupi de proiecte frumoase pe care le-ai amânat de multă vreme sau să îți vizitezi prietenii și rudele aflate departe.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Rac

Luna nouă ajunge în zodia ta pe 17 iulie și te va influența puternic în următoarele zile. Toată săptămâna te vei simți plină de energie, te vei apuca de lucruri noi, de proiecte dificile, dar vei fi și mult mai sensibilă. Este posibil să reacționezi exagerat, dacă prietenii sau familia îți vor atrage atenția că greșești. Ascultă și sfaturile lor, mai ales dacă ai nevoie de sprijin.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Leu

Vei avea o săptămână plină de surprize, vei fi mai sensibilă, mai emotivă și s-ar putea să nu te descurci în situațiile tensionate. Venus va fi retrograd în zodia ta începând cu data de 22 iulie și va pune accentul pe echilibru, răbdare și calm. Nu te grăbi să faci nimic din ceea ce ți se pare prea dificil. Nu te implica în proiecte pentru care nu ai suficienți bani!

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Fecioară

Se anunță obligații noi la serviciu și vei lucra mai mult timp decât alți colegi. Venus aduce schimbări și planuri noi, dar tu vei avea mai puțin timp liber. Pe de altă parte, vei reuși să realizezi și lucruri pe care, altădată, nu le-ai fi făcut. Prietenii sau colegii te vor sprijini și vei trece peste toate obstacolele. Soțul sau partenerul de viață îți va aduce vești bune cât de curând.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Balanță

Apar situații neprevăzute la serviciu, iar cerințele superiorilor se vor schimba. Vei fi nevoită să schimbi și tu modul în care lucrezi pentru a ține pasul cu ceilalți colegi. Venus din Leu te susține în relațiile cu toți clienții, însă nu este exclus să faci o greșeală, pentru care vei fi criticată. Pe de altă parte, vei avea o atmosferă mai frumoasă în familie și te vei bucura de întâlnirea cu cineva drag.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Scorpion

Vei avea mult de muncă și trebuie să fii mult mai bine organizată pentru a dispune de timpul liber așa cum îți dorești. Venus anunță că unele dintre proiectele la care lucrezi acum se vor încheia mult mai repede și vei avea de câștigat. În ultima decadă a lunii iulie, îți va merge mai bine din punct de vedere financiar și te poți gândi la noi planuri de vacanță.

Horoscop săptămânii 17 – 23 iulie – zodia Săgetător

Încearcă să construiești o relație mai strânsă cu persoanele cu care lucrezi la serviciu. Poate fi vorba și de colegi noi din această perioadă. Dacă tu ești deschisă și vorbești cu ele despre problemele de serviciu, și ele vor fi interesate să colaboreze.  Vor fi câteva ocazii să cunoști oameni interesanți, să afli lucruri noi despre colegii tăi și chiar să câștigi un client important pentru firma ta.

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Capricorn

Vei avea zile norocoase și vei lucra cu spor la tot felul de proiecte pe care le-ai neglijat. Te bucuri de o perioadă excelentă la serviciu, reușești să obții ceea ce ai nevoie și să convingi și alte persoane să te susțină. Dacă lucrezi în comerț sau în domeniul bancar, vei avea câștiguri mai mari decât de obicei. Profită de acest lucru să le oferi copiilor tăi surprize în vacanță!

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Vărsător

Sunt presiuni mari la serviciu. Fii prudentă și ferește-te de provocări, mai ales dacă treci printr-o perioadă mai dificilă. Venus retrograd arată că te poți aștepta la tot felul de schimbări și surprize, unele neplăcute. Este indicat să îți iei măsuri de prevedere, să pui bani deoparte pentru orice eventualitate și să nu faci cheltuieli mai mari decât bugetul de care dispui. În curând, lucrurile se vor îndrepta!

Horoscop săptămânal 17 – 23 iulie – zodia Pești

Luna nouă din data de 17 iulie aduce mai multă energie și optimism. Rezolvă totul pas cu pas! Te așteaptă activități noi, schimbări de planuri și activități inedite. Și la serviciu vor apărea noutăți. Trebuie să te adaptezi din mers, să ții pasul cu ceilalți colegi și să muncești mai mult decât de obicei. Dar toate eforturile vor fi răsplătite.