Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie  – zodia Berbec

Profită de zilele bune de la începutul acestei săptămâni şi gândeşte-te la toate dorinţele care nu ţi s-au împlinit încă. Este momentul să faci planuri noi, pentru că astrele te vor ajuta să le duci la bun sfârşit până la Crăciun. Pune-ţi ambiţia la încercare şi încearcă să obţii câştiguri mai bune sau o mărire de salariu. În jurul datei de 20 octombrie îţi vizitezi părinţii sau primeşti veşti deosebite de la ei.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Taur

Restabileşte legăturile de prietenie cu cei care s-au îndepărtat de tine. Încearcă să le câştigi încrederea sau să îi atragi în planurile tale de la sfârşitul săptămânii. La serviciu, trebuie să găseşti un echilibru între obligaţiile mai vechi şi noile cerinţe, mai greu de îndeplinit. Dacă nu lucrezi în echipă, săptămâna aceasta nu vei reuşi să rezolvi niciuna dintre problemele urgente. 

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Gemeni

Vei avea multe de făcut și simți că începe o etapă nouă, după eclipsa de Soare din Balanță. Lucrurile se echilibrează, găsești soluții adecvate pentru problemele cotidiene și reușești să te descurci cu o sumă mai mică de bani. Ar fi bine să reiei și legătura cu cineva drag din copilărie care, poate, a fost plecat o vreme din țară.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Rac

Fii prudentă şi ia decizii numai pe baza raționamentelor logice. Sentimentele şi opiniile părtinitoare te vor induce în eroare în aceste zile, dacă trebuie să iei hotărâri importante. Cineva apropiat din familie te va întreba adesea ce intenţii ai pentru sfârşitul săptămânii. Fii sinceră, pentru că rişti să îi faci o promisiune pe care nu o poţi ţine. Sâmbătă, te ocupi de copii sau nepoţi.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Leu

Venus arată că vei avea o săptămână prielnică pentru relaţiile de prietenie. Vei avea ocazia să te împaci cu persoanele care te-au dezamăgit în trecut sau faţă de care ai greşit tu. Dacă ai probleme de natură juridică, miercuri şi joi vei primi sfaturi pertinente din acest punct de vedere. O întâlnire cu un avocat îţi va sugera o soluţie ieftină. Dacă ai copii, ajută-i să studieze ceva nou.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 octombrie – zodia Fecioară

Vor apărea curând oportunităţi noi de câştig. Prima săptămână după eclipsa de Soare din Balanță este marcată de influenţa favorabilă a lui Jupiter care îţi poate aduce bani. Trebuie doar să fii prudentă când discuţi un contract mai important. Chiar de la începutul săptămânii este posibil să primeşti un împrumut sau să vinzi un obiect de valoare de care nu mai ai nevoie.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Balanță

Eşti protejată de energia benefică a Lunii noi și de influența eclipsei de Soare care se extinde în următoarele săptămâni. Cu siguranţă, ceva bun, la care nici nu te aştepţi, ţi se va întâmpla săptămâna aceasta. Pe de altă parte, Luna te ajută să îţi consolidezi relaţia de dragoste sau să găseşti o cale de împăcare. Încearcă să nu faci, totuşi, niciun compromis pentru el, deoarece vei suferi mai târziu!

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Scorpion

Vei reuşi să finalizezi mai multe lucruri, săptămâna aceasta, dacă vei acţiona singură sau dacă vei lua decizii fără ajutorul celor dragi. Fiecare va pune în balanţă propriile interese, iar tu rişti să pierzi. Vineri vei afla un secret care implică mai multe persoane de la serviciu. Spre sfârşitul săptămânii, Jupiter te va ajuta să faci o înțelegere avantajoasă cu cineva pentru care vei lucra în curând. 

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Săgetător

Eşti preocupată de casă, de curățenie, de treburi mărunte, dar importante pentru confortul tău. Începutul săptămânii este o perioadă prielnică pentru renovare. Te atrage ideea de a schimba lucrurile vechi din casă, dar nu dispui încă de suficienţi bani. Miercuri ţi se va cere sprijinul pentru un act de caritate, iar duminică te întâlneşti cu rude îndepărtate. 

Horoscopul săptămânii 16 – 22 octombrie – zodia Capricorn

Ajungi în centrul atenţiei la serviciu, unde ești considerată o adevărată profesionistă, iar colegi pe care abia îi cunoşti încearcă să îţi măgulească orgoliul. Succesul de la serviciu nu este singura veste bună din partea astrelor. Venus te va ajuta să îl cucereşti pe cel pe care îl doreşti. Iar, dacă relaţia voastră trece printr-o etapă monotonă, este cel mai bun moment să faci ceva inedit şi să aprinzi pasiunea.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Vărsător

Ai planuri mari pentru a doua jumătate a lunii octombrie, care este potrivită pentru vizite, plimbări sau petreceri, dar și pentru activităţile casnice. Bucură-te de întâlnirea cu prietenii tăi, pentru că vei primi cadouri neaşteptate. Dacă eşti singură, în primele zile ale săptămânii vor apărea câteva ocazii să cunoşti pe cineva. Este important să nu refuzi invitaţiile prietenelor la diverse întruniri.

Horoscop săptămânal 16 – 22 octombrie – zodia Pești

Vor ieşi la lumină curând greşelile făcute de un prieten sau de un coleg de serviciu. Probabil că este prea târziu acum să mai repari ceva, dar poţi fii mai atentă pe viitor. Relaţia voastră va fi, oricum, marcată de incertitudine. După eclipsa de Soare, fii atentă la sănătatea ta și consultă un medic nutriționist, dacă vrei să îți fortifici organismul pentru iarnă.